Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε πολλά για τον ρόλο του στην σειρά Μαύρο Ρόδο, ωστόσο δεν αποκάλυψε πως μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει την κόρη του κοντά του!

Ο λόγος για τον Λευτέρη, ο οποίος στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης 18/10 στο Μαύρο Ρόδο, βλέπουμε πως θα προβεί σε ακατάλληλες πράξεις, προκειμένου να μην φύγει από κοντά του και από το σπίτι της η Ελισάβετ, η οποία μετά το φιλί του Πέτρου θέλει να ξεφύγει και ο μόνος τρόπος είναι το μοναστήρι.

Ο Λευτέρης σκάει τα λάστιχα του Γεράσιμου για να μην φύγει η Ελισάβετ

Η Ελισάβετ ζητάει από τον φίλο της το Γεράσιμο να την πάει με τη μηχανή πίσω στο μοναστήρι, και εκείνος μάταια προσπαθεί να της εξηγήσει ότι πρέπει να αποχαιρετήσει τον πατέρα της! Ο Λευτέρης στην σκέψη ότι η κόρη του τον εγκαταλείπει ξανά, θολώνει και θέλει να καθυστερήσει την επιστροφή της στο μοναστήρι, και βάζει μπρος ένα πανούργο σχέδιο! Βλέποντας τη μηχανή του Γεράσιμου να έξω από την αποθήκη, παίρνει ένα κατσαβίδι και του σκάει το λάστιχο!

Θα πετύχει αυτό που θέλει; Η συνέχεια απόψε...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό συγκλονιστικό επεισόδιο

Μετά το φιλί του Πέτρου στη μοναχή Ελισάβετ, το Μαύρο ρόδο έχει αποκτήσει άλλο νόημα, ωστόσο το κοινό, που παρακολουθεί τη σειρά αντιλαμβάνεται πως πολλά γεγονότα έχουν απορυθμίσει το μοναστήρι γενικότερα. Στο επεισόδιο της Τρίτης 18/10 αναμένεται να δούμε τις αντιδράσεις της νεαρής κοπέλας αλλά και των γύρω της...

Η παρέα του Πέτρου βρίσκεται στην ταβέρνα όταν ανοίγεται κουβέντα για το στοίχημα με τον Πέτρο. «Σιγά μη ρίξεις την καλόγρια, κάποια πράγματα δεν είναι για όλους! Εντάξει, δέξου απλά την ήττα σου», του λέει, αλλά ο Πέτρος του απαντάει: «Πιστεύω πως νιώθει πράγματα, το νιώθω κι εγώ στον τρόπο που με κοιτάζει, το βλέμμα της», λέει. Ωστόσο ο φίλος του τού υπενθυμίζει: «Κοίτα μην ξεχάσεις το στοίχημα και βρεθείς ερωτευμένος με την καλόγρια».

Δεν ξέρουν όμως πως η Τασούλα άθελά της τα ακούει όλα και σοκάρεται. Δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά για την Ελισάβετ και το λέει στον Γεράσιμο, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει την Ελισάβετ: «Αυτός ο φίλος της Ολγας, ο Πέτρος, έμαθα από την Τασούλα ότι σε είχε βάλει στοίχημα», της λέει και εκείνη αναρωτιέται τι εννοεί. «Εβαλε στοίχημα με τους φίλους του αν θα σε ρίξει ερωτικά», της εξηγεί και η Ελισάβετ ταράζεται και αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι. Ομως, ο Λευτέρης θα της χαλάσει τα σχέδια, ενώ ο Φραγκίσκος απειλεί να προκαλέσει καινούριες αναταραχές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Για να προσεγγίσω τον ρόλο...» - Οι δυσκολίες της Φωτεινής Παπαθεοδώρου που υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ

Μαύρο ρόδο spoiler: Το παίζει σε διπλό ταμπλό - Το πρόσωπο που ξεγελάει Βίκο και Θέμη παράλληλα