Από Ελένη Μήτση

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να έρχονται στα προσεχή επεισόδια του Μαύρου Ρόδου με τον Θέμη και Βίκο να είναι εχθροί και παράλληλα να ενώνονται από ένα άτομο χωρίς, όμως να το ξέρουν.

Αυτή δεν είναι η Αγγελική, γυναίκα του Θέμη και παράλληλη σύντροφος του Βίκου. Ένα πρόσωπο της νύχτας δίνει πληροφορίες για τη ζωή του καθενός, αφού οι άλλοτε φίλοι, τώρα ποια είναι θανάσιμοι εχθροί. Σύντομα λοιπόν, θα αποκαλυφθεί πως ο Παράσχος παίζει σε διπλό ταμπλό, αλλά δεν ξέρουμε προς τα που θα γύρει.

Όλη η αλήθεια για τον χαρακτήρα του Παράσχου στο Μαύρο ρόδο

Η Όλγα είναι εξώγαμο του Θέμη

Σαν «βόμβα» θα σκάσει στο Μαύρο Ρόδο η είδηση πως η Όλγα είναι κόρη του Θέμη Καστρινού και φυσικά κανείς δεν θα βγει αλώβητος από αυτή την αποκάλυψη. Πώς όμως συνδέεται η Πολυξένη με τον Θέμη; Και ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης Πέτρου και Όλγας; Όλες οι απαντήσεις στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 παρακάτω.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όπως είδαμε στα πρώτα επεισόδια, η Όλγα πάει στο χωριό Γερακιανή απ’ όπου κατάγεται, μαζί με την παρέα της για να περάσουν ένα τριήμερο μακριά από την πόλη. Συνδυαστικά είναι και τα γενέθλια της κολλητής της Αλεξίας και έτσι αποφάσισαν όλοι μαζί να τα περάσουν κάπως διαφορετικά. Ωστόσο η έννοια η μεγάλη της Όλγας είναι να βρεθεί μόνη της με τον Πέτρο, με τον οποίο είναι ερωτευμένη και θέλει να γίνουν ζευγάρι.

Όταν φτάνουν λοιπόν στο χωριό Γερακιανή, η Όλγα προσπαθεί να κερδίσει τον νεαρό πλούσιο γόνο, ενώ έχοντας μιλήσει σχετικά γι’ αυτόν στη μητέρα της, η Πολυξένη της απαντάει: «Όμορφο παλικάρι, αλλά κράτα μικρό καλάθι. Οι όμορφοι φέρνουν και προβλήματα», τη συμβουλεύει, χωρίς να ξέρει καμία από τις δύο πως αυτό σύντομα θα βγει αληθινό. Στα γενέθλια της Αλεξίας αποκαλύπτεται στην Πολυξένη το ποιανού γιος είναι ο Πέτρος και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Χλομιάζει και δεν αισθάνεται καλά. Φεύγει σαν κυνηγημένη για το σπίτι με την πρόφαση πως έχει μια δουλειά.

Πολυξένη Θέμης Μαύρο Ρόδο

Αργότερα συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να διεκδικεί τον Πέτρο, ο οποίος βέβαια δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την Ελισάβετ: «Δεν είναι για εσένα αυτό το αγόρι, μείνει μακριά του και κοίτα να βρεις κάποιον άλλον», της τονίζει και η νεαρή αντιδράει: «Τι σ’ έπιασε; Μύγα σε τσίμπησε; Εμένα μου αρέσει και θέλω να είμαι μαζί του». «Τι δουλειά έχεις εσύ με μια τέτοια οικογένεια; Μόνο προβλήματα και πόνο θα έχεις! Μόλις δέσει τον γάιδαρό του θ’ αρχίσει να κοιτάζει δεξιά και αριστερά και μετά εσύ θα τρέχεις. Μην ασχοληθείς ξανά μαζί του, σου το λέω για τελευταία φορά», της ξεκαθαρίζει. Η Πολυξένη δεν μπορεί με τίποτα να ηρεμήσει και η σκηνή κάνει flashback, τότε που η ίδια εργαζόταν στο μαγαζί του Θέμη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Εγώ αγοράκι μου είχα να κάνω τρεις σεζόν με Σταμίρενες!» - Το Twitter "πάγωσε" με την σκηνή της Διδασκάλου και του Ταμπακάκη

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η σχέση της Γιάννας με τον Καστρινό - Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο