Από Πέννυ Μαστοράκου

Το Twitter υποδέχτηκε ιδιαίτερα θερμά τον νέο κύκλο της σειράς, η οποία μας κρατά συντροφιά για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Ο λόγος για την σειρά εποχής Τα Καλύτερά μας Χρόνια, η οποία απόψε έχει διπλό επεισόδιο, και θα μας συνεπάρει ακόμη μία φορά με την ρομαντική πλοκή αλλά και τις ερμηνείες των ηθοποιών!

Μην χάσετε απόψε Στα Καλύτερά μας Χρόνια

Ο φόβος του άλλου. Η Μαίρη μιλάει με ενθουσιασμό για τη γνωριμία της με τον Λουίτζι, έναν Ελληνοϊταλό μόδιστρο που τη βοήθησε στο Παρίσι. Ο Στέλιος ανησυχεί για αυτήν τη σχέση της συζύγου του πολύ και μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Δημήτρη.

Και να θες να αγιάσεις... Το σκάνδαλο του Αγίου Πρεβέζης, αναστατώνει τη γειτονιά. Η Μαίρη κάνει όνειρα για ατελιέ στη Μύκονο και ο Στέλιος για ακόμα μία φορά νιώθει παραγκωνισμένος. Η Νανά έχει πάρει την απόφαση να μάθει να οδηγεί παρά την αντίρρηση του Δημήτρη.

Σηκώνει χειρόφρενο η ΕΡΤ και ''πάγωμα'' σε προγράμματα!

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει για όλα τα κανάλια ανεξαιρέτως πολύ δυναμικά. Το κομμάτι της μυθοπλασίας κυριαρχεί με περισσότερες από 40 σειρές να βγαίνουν εβδομαδιαίως στον αέρα.

Η ΕΡΤ με τη σειρά της έχει μια πολύ καλή παρουσία και στο κομμάτι αυτό, με το ''Μια νύχτα του Αυγούστου'' και το ''Φλόγα και άνεμος'' να είναι δυνατά χαρτιά για τη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως το κανάλι δε θα συνεχίσει με την ίδια φόρα και στο Β' μισό της σεζόν...

Χειρόφρενο βλέπουμε να τραβάει το κρατικό κανάλι και ματαιώνει συνεργασίες, οι οποίες στην ιδιωτική τηλεόραση είχαν ζήσει μεγάλες δόξες. Δεν έχει να κάνει με ζήτημα εμπιστοσύνης ωστόσο, αλλά με το μπάτζετ. Από ότι λέγεται, υπάρχουν πιέσεις να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα σε αθλητικά γεγονότα και πιο ειδικά σε εγχώριες διοργανώσεις..

ΕΡΤ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στην ΕΡΤ! Το πρόγραμμα που απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης

Στην ΕΡΤ ο Γιώργος Καραμίχος και όχι ως ηθοποιός - Η αλήθεια για το επαγγελματικό μέλλον του μετά τη σειρά "Μία νύχτα του Αυγούστου"