Από Στέλλα Μούτσιου

Παρά το γεγονός πως η πρεμιέρα καθυστέρησε λίγες ημέρες, Τα καλύτερά μας χρόνια έχουν επιστρέψει για τα καλά στην ΕΡΤ και όλα όσα θα συμβούν στο νέο επεισόδιο την Τρίτη 27/9 θα εκπλήξει το κοινό για άλλη μία φορά.

Οι εξελίξεις της σειράς "Τα καλύτερά μας χρόνια" για την Τρίτη 27/9

Επεισόδιο 42ο: «Ημερομηνία λήξης»

Ο Στέλιος κατοικεί πλέον στο τροχόσπιτο και παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό, προκειμένου να κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Ο κυρ Νίκος εγκαθιστά τηλέφωνο στο σπίτι για να μπορεί η Ερμιόνη να μιλάει με την Πελαγία. Η είδηση πως ο Αποστόλης αφήνει μέρος της διαθήκης του στη Νόνη, προκαλεί αναταράξεις στο ζευγάρι Νανάς-Δημήτρη.

Ο Παπαδόπουλος δελεάζει τον Στέλιο με το ταξίδι στη Ρωσία, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να γυρίσει σπίτι. Η Μαίρη τελικά φεύγει για Παρίσι.

Τα καλύτερά μας Χρόνια

Επεισόδιο 43ο: «Για πάντα θα έχουμε το Γκύζη»

Ο Άγγελος ανησυχεί για το μέλλον του μετά το σχολείο, αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης του με την Άννα. Ο Λούης ζηλεύει που ο φίλος του είναι ερωτευμένος και γίνεται ανταγωνιστικός. Ο Στέλιος κοντεύει να τρελαθεί με την απουσία της Μαίρης στο Παρίσι, αλλά εξακολουθεί να μην ενδίδει στις προκλήσεις της Αργυρίου. Ο Δημήτρης νιώθει παραμελημένος από τη Νανά και της ετοιμάζει μια έκπληξη. Η Πελαγία επιστρέφει και η Ερμιόνη της εκμυστηρεύεται τα νέα για την υγεία της. Η Μαίρη γυρίζει σπίτι με παριζιάνικο αέρα και φουσκωμένα μυαλά και μια γνωριμία που ταράζει τον Στέλιο.

Το twitter ξετρελάθηκε με την πρεμιέρα της σειράς

Η αγαπημένη σειρά του κοινού ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' έκανε τη μεγάλη της πρεμιέρα την Τρίτη 20/9 με το κοινό να είναι πιστό στο ραντεβού του, παρά την αναμπουμπούλα που είχε γίνει γνωστή για το πρώτο επεισόδιο της σεζόν.

Μοναδικές στιγμές και εικόνες οικογενειακής θαλπωρής μεταδόθηκαν μέσα από το κρατικό κανάλι, με τους χρήστες του twitter να κάνουν σχόλια στην πλατφόρμα εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την έναρξη της αγαπημένης σειράς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα καλύτερά μας χρόνια: Όλα ανθίζουν το καλοκαίρι του 1978 - Όνειρα, καριέρες και έρωτες στην πρεμιέρα της σειράς

Τα καλύτερά μας χρόνια: Τα δύο πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου πριν την πρεμιέρα - Φωτογραφίες των πρωταγωνιστών από τα παρασκήνια