Από Στέλλα Μούτσιου

Στα νούμερα τηλεθέασης της ΕΡΤ έχει συμβάλει και η σειρά "Τα Καλύτερά μας χρόνια", η οποία με το σενάριο, τους ηθοποιούς, αλλά και τα σκηνικά έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό. Στο σημερινό (11/10) επεισόδιο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και είναι σίγουρο πως θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (11/10) στα Καλύτερά μας χρόνια

Επεισόδιο 46: «Η μάχη των τιμών»

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός στην αγορά των αγαθών φέρνει αναστάτωση, κόντρες και καχυποψίες και στους ήρωές μας. Η Μαίρη ταλαιπωρείται έντονα από τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της, ενώ ο Στέλιος βασανίζεται από τις υποψίες του για τον περίφημο Γάλλο, που περιμένουν να έρθει.

Ο Άγγελος βλέπει τα προνόμιά του ως βενιαμίν να χάνονται, τη στιγμή που η Ερμιόνη αρνείται να εμπιστευθεί τους γιατρούς και να ακολουθήσει θεραπεία για την αρρώστια της. Ο Άγγελος τσακώνεται με τον Λούη, που αμφισβητεί την τιμή της μητέρας του, αλλά αυτό θα φέρει στη ζωή του τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Ο Αντώνης ζητάει εξηγήσεις από τη Δώρα, η οποία τον αποφεύγει συστηματικά και ο Στέλιος ξορκίζει τη ζήλια του για τη Μαίρη με άγριο ξενύχτι. Ωστόσο, η άφιξη του Λουίτζι, θα δικαιώσει για άλλη μια φορά τη Μαίρη και ο Στέλιος δεν θα ξέρει πώς να διορθώσει την γκάφα του.

Επεισόδιο 47: «Εκρηκτικές εκλογές»

Οι ήρωές μας, μαζί με όλους τους Αθηναίους, καλούνται να δοκιμάσουν τις επιλογές τους στην κάλπη για ακόμη μια φορά. Δημοτικές εκλογές μεν, ωστόσο οι κομματικές κόντρες ξυπνούν ένστικτα και διαθέσεις και τους προκαλούν.

Η εγκυμονούσα Μαίρη ακουμπά όλες τις ελπίδες της για επιτυχία στον ουρανοκατέβατο Λουίτζι, ο οποίος απολαμβάνει τη φιλοξενία της οικογένειας και αντιμετωπίζει ειρωνικά τις επιχειρηματικές προτάσεις του Παπαδόπουλου.

Τα παιδιά ασχολούνται με τον έρωτα του Λούη, που τον έχει μεταμορφώσει. Ο κυρ Νίκος και η Πελαγία πασχίζουν να πείσουν την Ερμιόνη να μην παραιτηθεί από τις ελπίδες για την υγεία της, ενώ η Μαίρη τους έχει παρασύρει όλους στη δημιουργία της νέας της κολεξιόν, την οποία ο Λουίτζι θα προωθήσει στο εξωτερικό. Η επανεμφάνιση της Ρίτσας εγείρει εντάσεις, ενώ η Ελπίδα βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη έκπληξη.

Το twitter ξετρελάθηκε με την πρεμιέρα της σειράς

Η αγαπημένη σειρά του κοινού ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' έκανε τη μεγάλη της πρεμιέρα την Τρίτη 20/9 με το κοινό να είναι πιστό στο ραντεβού του, παρά την αναμπουμπούλα που είχε γίνει γνωστή για το πρώτο επεισόδιο της σεζόν.

Μοναδικές στιγμές και εικόνες οικογενειακής θαλπωρής μεταδόθηκαν μέσα από το κρατικό κανάλι, με τους χρήστες του twitter να κάνουν σχόλια στην πλατφόρμα εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την έναρξη της αγαπημένης σειράς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο φόβος φωλιάζει μέσα του - Σε μεγάλη ταραχή ο Στέλιος με την...

Τα καλύτερά μας χρόνια: Σύννεφα στη σχέση της Νανάς και του Δημήτρη - Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια;