Από Πέννυ Μαστοράκου

Και πάνω που νομίζαμε πως η είσοδος που μπαμπά της μικρής Αγγελικής στην σειρά, θα είναι εκείνη που θα φέρει πανικό στην Αρεόπολη (δείτε εδώ την πρώτη συνάντηση του με την Αντιγόνη), αλλά πιο συγκεκριμένα στο σπίτι των Βρεττάκων, μία άλλη εισβολή στην σειρά, αναπάντεχη θα λέγαμε, θα απασχολήσει πολύ περισσότερο στην Γη της Ελιάς.

Η νέα προσθήκη στην σειρά, είναι ένα πρόσωπο που έχουμε ξαναδεί, ως guest, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε, στην δίκη της Αθηνάς, μόνο που τώρα, όχι μόνο μπαίνει για τα καλά στην σειρά, αλλά μένει στην Αρεόπολη, όπου βρίσκει και τον έρωτα της ζωής του!

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας στην Γη της Ελιάς

Ο ίδιος στην δίκη της Αθηνάς υπήρξε αμείλικτος και έδρασε ως "καταπέλτης" για να μπει στην φυλακή και να καταδικαστεί (παρότι τελικά θα την δούμε σύντομα έξω). Εμφανίζεται λοιπόν στην περιοχή και ορισμένοι θα τα βρουν σκούρα, κυρίως αν εμπλέκονται σε σκοτεινές και βρώμικες υποθέσεις! Όσο όμως θα μείνει στην Αρεόπολη, θα γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Γη της Ελιάς

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (17/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς καθώς η Χάιδω βλέπει στο καφενείο τον Λυκούργο με τη Ράινα και γίνεται έξαλλη (δείτε εδώ ένα καυτό spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Ο Φίλιππος, διώχνει την Κατερίνα και λίγο αργότερα ταραγμένος από τη συμπεριφορά της, ζητά τη συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη: «Η Κατερίνα μπήκε στο δωμάτιό μου και μου ρίχτηκε, δεν ξέρω τι να κάνω με αυτή», τους λέει.

Και οι δύο τρελαίνονται και του επισημαίνουν: «Κοίτα μην κάνεις καμιά βλακεία και το πεις στη Βασιλική».

Την ίδια ώρα ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρήστου και της Μυρτάλης, οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν, με τη Μυρτάλη μέσα στα νεύρα να ξεσπά πάνω στην Ισμήνη. Λόγια στα λόγια οι δύο συνεργάτιδες και φίλες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν και μάλιστα άσχημα. Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική. «Κάνε υπομονή, μια φάση είναι και θα περάσει», υποστηρίζει η Βασιλική.

Γη της Ελιάς Στάθης Εύα

Στο μεταξύ ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα τα σχέδια του γάμου του με τη Χάιδω, αλλά μια συνάντηση με τη Ράινα τινάζει στον αέρα την οικογενειακή του ησυχία, καθώς η Χάιδω παρεξηγεί τη στάση της Ράινας απέναντί του.

Η Ασπασία βλέπει τον Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία και αναστατώνεται γιατί καταλαβαίνει ότι παίζει παιχνίδια. Παράλληλα ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις παρανομίες, αλλά αυτός και πάλι δεν δέχεται. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Αύριο θα γίνει», είναι τα λόγια της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Μαρτύριο δίχως τελειωμό - Η Αθηνά κινδυνεύει στη φυλακή

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στην Χάιδω