Από Ελένη Μήτση

Η αποφυλάκιση του Μάρκου στον Έρωτα φυγά αλλάζει εντελώς την πλοκή στο σίριαλ και μάλιστα στο επεισόδιο της Τρίτης 18/10 αναμένεται να τον δούμε σε έντονη κατάσταση, ενώ παράλληλα η Αλεξάνδρα γεννάει...(δείτε εδώ τι θα γίνει με το μωρό).

Οι εξελίξεις για τον Έρωτα φυγά την Τρίτη 18/10

Ο άνθρωποι του Ιάσονα δεν καταφέρνουν να βγάλουν από τη μέση τον Μάρκο και πλέον είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει μόνος του, τώρα που αποφυλακίζεται. «Δεν θα τον αφήσω να καταστρέψει τη ζωή μου και την ευτυχία μου. Η Αλεξάνδρα θα μείνει μαζί μου», είναι τα λόγια του. Η Γεωργία πάλι συνεργάζεται με τη Ελπίδα, για να κάνουν κακό στην Αλεξάνδρα και το καταφέρνουν.

Η κοπέλα καταλήγει αιμόφυρτη, ενώ ταυτόχρονα της σπάνε και τα νερά. Τη στιγμή που η Αλεξάνδρα έχει μια γέννα με αβέβαια έκβαση, ο Μάρκος φτάνει στο κτήμα. Ο Ιάσονας τον προλαβαίνει. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει. «Ήρθα να πάρω αυτό που μου ανήκει», του απαντάει και οι δύο άντρες παλεύουν άγρια.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τετάρτη 19/10

Ο Ιάσονας και ο Στρατής καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον Μάρκο που έχει μπει στο αρχοντικό. Τον χτυπάνε άγρια. Εκείνος είναι μισολιπόθυμος και πονάει πολύ. Η Ρηνιώ τους παρακολουθεί έντρομη αλλά δεν την έχει δει κανείς. Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο και τελικά τον πυροβολεί. Ο Μάρκος πέφτει στο ποτάμι όμως η Ρηνιώ τον βοηθάει να γλιτώσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι έγινε πατέρας και τρέχει κοντά στην Αλεξάνδρα, για να γνωρίσει τον γιο του. «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», της δηλώνει.

Έρωτας Φυγάς Ιάσονας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (17-21/10): Ο Ιάσονας πυροβολεί τον Μάρκο

Έρωτας φυγάς spoiler: Ανατρέπει τα πάντα η Μαργέτα με την εντολή της - Καταφθάνει ο...