Από Ελένη Μήτση

Ένας γάμος και μια αποφυλάκιση έρχονται να αλλάξουν τελείως την πλοκή στον Έρωτα φυγά, με τη Ρηνιώ να οδηγείται με το ζόρι στο μυστήριο και τον Μάρκο να βγαίνει από την φυλακή.

Η είδηση αυτή ταράζει του πάντες και ειδικά την Μαργέτα, η οποία με σκοπό να διαφυλάξει όσα έχουν προγραμματιστεί διατάζει να κλείσουν οι πόρτες του κτήματος και μάλιστα να ελέγχεται όποιος εισέρχεται σε αυτό, με σκοπό να μην μπει φυσικά ο Μάρκος.

Ο ερχομός του Μάρκου δημιουργεί εντάσεις και ανησυχία

Η Αλεξάνδρα πέφτει από τις σκάλες και το μωρό απηλείται

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά μιας και η Ελπίδα και η Γεωργία στήνουν ένα σχέδιο που κάνει την Αλεξάνδρα να πέσει από τις σκάλες και να γεννήσει πρόωρα.

Η Ελπίδα συνωμοτεί με τη Γεωργία για να τραυματίσει την Αλεξάνδρα. Έτσι, λοιπόν, βάζουν ένα φίδι στο δωμάτιό της για να τη δαγκώσει. Όταν το βλέπει η κοπέλα, ταράζεται και πέφτει από τις σκάλες. Το σχέδιο της Ελπίδας και της Γεωργίας έχει ως αποτέλεσμα η Αλεξάνδρα να γεννήσει πρόωρα.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα

Ο Μάρκος καταφέρνει να επιστρέψει στο κτήμα, αλλά στριμώχνεται από τον Ιάσονα. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει. «Ήρθα να πάρω αυτό που μου ανήκει», του απαντάει και οι δύο άντρες παλεύουν άγρια, ενώ σύντομα, ο Μάρκος θα σώσει το παιδί.

Ο Ιάσονας και ο Στρατής καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον Μάρκο που έχει μπει στο αρχοντικό. Τον χτυπάνε άγρια. Εκείνος είναι μισολιπόθυμος και πονάει πολύ. Η Ρηνιώ τους παρακολουθεί έντρομη αλλά δεν την έχει δει κανείς. Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο και τελικά τον πυροβολεί. Ο Μάρκος πέφτει στο ποτάμι όμως η Ρηνιώ τον βοηθάει να γλιτώσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι έγινε πατέρας και τρέχει κοντά στην Αλεξάνδρα, για να γνωρίσει τον γιο του. «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», της δηλώνει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς εξελίξεις 17/10: Σε κρίση ο Ιάσονας - Αποφυλακίζεται ο Μάρκος

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (17-21/10): Ο Ιάσονας πυροβολεί τον Μάρκο