Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας (17-21/10) στον Έρωτα Φυγά, μιας και ο Μάρκος παίρνει αμνηστία κι αποφυλακίζεται και ο Ιάσονας προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα γεννάει γιο και τα ευχάριστα μαθαίνονται σε όλο το κτήμα (δείτε εδώ ένα σούπερ spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Έρωτα Φυγά (17-21/10)

Δευτέρα 17/10

Ετοιμασίες γάμου γίνονται στο αρχοντικό, καθώς η Ρηνιώ πρόκειται να παντρευτεί με τον Σταύρο. Ολοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το γεγονός εκτός από την ίδια, καθώς η σκέψη της είναι ακόμα στον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα, η μόνη που την καταλαβαίνει, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί.

«Ξέρω πώς νιώθεις και πώς είναι να κάνεις αυτό που πρέπει από αυτό που λέει η καρδιά σου, αλλά κάποιες φορές δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά», της λέει. Η Ελπίδα πάλι ζητάει κι άλλα λεφτά από τον Ιάσονα. «Εχω να σου κάνω μια αντιπρόταση και ελπίζω να δεχτείς. Να μου πουλήσεις το σπίτι σου», της προτείνει. Αργότερα ο Ιάσονας θορυβείται όταν πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και σύντομα θα αποφυλακιστεί και ο Μάρκος. Το γεγονός αυτό δεν το αφήνει στην τύχη του και αποφασίζει να δράσει και βάζει τους ανθρώπους του να τον δολοφονήσουν.

Τρίτη 18/10

Ο άνθρωποι του Ιάσονα δεν καταφέρνουν να βγάλουν από τη μέση τον Μάρκο και πλέον είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει μόνος του, τώρα που αποφυλακίζεται. «Δεν θα τον αφήσω να καταστρέψει τη ζωή μου και την ευτυχία μου. Η Αλεξάνδρα θα μείνει μαζί μου», είναι τα λόγια του. Η Γεωργία πάλι συνεργάζεται με τη Ελπίδα, για να κάνουν κακό στην Αλεξάνδρα και το καταφέρνουν. Η κοπέλα καταλήγει αιμόφυρτη, ενώ ταυτόχρονα της σπάνε και τα νερά. Τη στιγμή που η Αλεξάνδρα έχει μια γέννα με αβέβαια έκβαση, ο Μάρκος φτάνει στο κτήμα. Ο Ιάσονας τον προλαβαίνει. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει. «Ηρθα να πάρω αυτό που μου ανήκει», του απαντάει και οι δύο άντρες παλεύουν άγρια.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Τετάρτη 19/10

Ο Ιάσονας και ο Στρατής καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον Μάρκο που έχει μπει στο αρχοντικό. Τον χτυπάνε άγρια. Εκείνος είναι μισολιπόθυμος και πονάει πολύ. Η Ρηνιώ τους παρακολουθεί έντρομη αλλά δεν την έχει δει κανείς. Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο και τελικά τον πυροβολεί. Ο Μάρκος πέφτει στο ποτάμι όμως η Ρηνιώ τον βοηθάει να γλιτώσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι έγινε πατέρας και τρέχει κοντά στην Αλεξάνδρα, για να γνωρίσει τον γιο του. «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», της δηλώνει.

Έρωτας Φυγάς Ιάσονας

Πέμπττη 20/10

Ο Μάρκος καταφέρνει να επιζήσει. Η Ρηνιώ αποφασισμένη να τον βοηθήσει έρχεται σε σύγκρουση με τη Γεωργία. «Να μην ανακατεύεσαι. Θα κάνω αυτό που νομίζω εγώ σωστό κι αν σου αρέσει», της δηλώνει. Ο Ιάσονας στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μάρκος είναι ζωντανός, ταράζεται και πάλι, ενώ ο Στρατής στον βωμό του χρήματος κάνει ό,τι μπορεί για να τον ανακαλύψει. Εντωμεταξύ έρχεται η σειρά του Στέφανου να αποφυλακιστεί, ο οποίος τελικά αλλάζει τα σχέδιά του και φτάνει κι αυτός στη Μεσσηνία.

Παρασκευή 21/10

Ο Φίλιππος συμβουλεύει τον Ιάσονα να πει σε όλους ότι ψάχνουν τον Μάρκο. «Ετσι θα τον βρουν πιο γρήγορα αφού όλοι θα τον αναζητούν», του τονίζει. Αυτός όμως το αρνείται, καθώς τα σχέδιά του για τον Μάρκο είναι άλλα. Ταυτόχρονα στο αρχοντικό γίνονται ετοιμασίες για να παρουσιάσουν σε όλο το Κιάρι τον διάδοχο του Δεμερτζή. Στο μεταξύ η Ρηνιώ προσπαθεί να φροντίσει τον Μάρκο να γίνει καλά. Ο έρωτάς της γι’ αυτόν αναζωπυρώνεται και την οδηγεί σε ατραπούς επικίνδυνες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς: Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ - Ο Στρατής ξεσπάει πάνω της και την...

Έρωτας φυγάς: Το άλλο πρόσωπο της Ρηνιώς βγαίνει στην φόρα