Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά μιας και η Ελπίδα και η Γεωργία στήνουν ένα σχέδιο που κάνει την Αλεξάνδρα να πέσει από τις σκάλες και να γεννήσει πρόωρα.

Η Ελπίδα συνωμοτεί με τη Γεωργία για να τραυματίσει την Αλεξάνδρα. Έτσι, λοιπόν, βάζουν ένα φίδι στο δωμάτιό της για να τη δαγκώσει. Όταν το βλέπει η κοπέλα, ταράζεται και πέφτει από τις σκάλες. Το σχέδιο της Ελπίδας και της Γεωργίας έχει ως αποτέλεσμα η Αλεξάνδρα να γεννήσει πρόωρα.

Έρωτας Φυγάς Αλεξάνδρα

Η άφιξη του Μάρκου στο κτήμα στον Έρωτα Φυγά

Ο Μάρκος καταφέρνει να επιστρέψει στο κτήμα, αλλά στριμώχνεται από τον Ιάσονα. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει. «Ήρθα να πάρω αυτό που μου ανήκει», του απαντάει και οι δύο άντρες παλεύουν άγρια, ενώ σύντομα, ο Μάρκος θα σώσει το παιδί (δείτε εδώ με ποιον τρόπο).

Ο Ιάσονας και ο Στρατής καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον Μάρκο που έχει μπει στο αρχοντικό. Τον χτυπάνε άγρια. Εκείνος είναι μισολιπόθυμος και πονάει πολύ. Η Ρηνιώ τους παρακολουθεί έντρομη αλλά δεν την έχει δει κανείς. Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο και τελικά τον πυροβολεί. Ο Μάρκος πέφτει στο ποτάμι όμως η Ρηνιώ τον βοηθάει να γλιτώσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι έγινε πατέρας και τρέχει κοντά στην Αλεξάνδρα, για να γνωρίσει τον γιο του. «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», της δηλώνει.

Ετοιμασίες για τον διάδοχο

Ο Φίλιππος συμβουλεύει τον Ιάσονα να πει σε όλους ότι ψάχνουν τον Μάρκο. «Ετσι θα τον βρουν πιο γρήγορα αφού όλοι θα τον αναζητούν», του τονίζει. Αυτός όμως το αρνείται, καθώς τα σχέδιά του για τον Μάρκο είναι άλλα. Ταυτόχρονα στο αρχοντικό γίνονται ετοιμασίες για να παρουσιάσουν σε όλο το Κιάρι τον διάδοχο του Δεμερτζή. Στο μεταξύ η Ρηνιώ προσπαθεί να φροντίσει τον Μάρκο να γίνει καλά. Ο έρωτάς της γι’ αυτόν αναζωπυρώνεται και την οδηγεί σε ατραπούς επικίνδυνες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς: Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ - Ο Στρατής ξεσπάει πάνω της και την...

Έρωτας Φυγάς: Δεύτερος γάμος με το ζόρι - Μετά την Αλεξάνδρα παντρεύουν την...