Από Ελένη Μήτση

Μια συγκλονιστική αλήθεια αποκαλύφθηκε για τη ζωή βασικών ηρώων στη νέα και αγαπημένη σειρά ''Μαύρο ρόδο''. Ο Θέμης και ο Βίκος βλέπουμε να ζουν μια δύσκολη πραγματικότητα, καθώς είναι μπλεγμένοι με τη νύχτα.

Η Αγγελική είναι νόμιμα η γυναίκα του Θέμη, όμως έχει παράλληλη και παράνομη σχέση με τον Βίκο...Αυτό ο πρώτος το υποψιάζεται και σίγουρα δε θα αντιδράσει καθόλου όμορφα, όταν το μάθει.

Η αληθινή σχέση του Βίκου με τον Θέμη

Το περίεργο είναι όμως πως οι δύο νυχτόβιοι γνωρίζονται πολύ καλά από το σκοτεινό τους παρελθόν, αφού ο Θέμης και Βίκος έκαναν μαζί δουλείες. Πως θα αντιδράσει άραγε ο άντρας της Αγγελικής, όταν μάθει την αλήθεια, ενώ ο ίδιος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών είχε σώσει τη ζωή του πρώην φίλου του(δείτε εδώ το κόλπο για να βγει ο Καστρινός από τη μέση).

Βίκος

Οι δύο άντρες μοιράζονται την ίδια γυναίκα

Στο επεισόδιο που θα προβλήθηκε την Κυριακή 9/10 στο Μαύρο ρόδο είδαμε την οικογένεια Καστρινού να ζει δράμα και ταραχή μαζί. Ο Θέμης μπορεί να πιέζει τη γυναίκα του, αλλά σίγουρα δε θα χαρεί καθόλου όταν μάθει πως έχει εραστή.

Το πρόσωπο μάλιστα, που έχει βρει τον έρωτα η Αγγελική είναι ο Βίκος και αυτό είναι που θα τρελάνει τον Καστρινό. Οι δύο τους από δύο καλοί φίλοι μπλέχτηκαν στη νύχτα και έγιναν ανταγωνιστές σε διαφορετικά μαγαζιά. Θα καταφέρει με ένα σχέδιο και θα τους πιάσει στα πράσα..

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Αμάρτησε μαζί μου και έλα!» - "Έπεσε" το Twitter με την πρώτη τετ α τετ συνάντηση Πέτρου και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η αλήθεια βγαίνει στη φόρα - Ο φόνος που συγκάλυψαν οι καλόγριες του μοναστηρίου