Από Πέννυ Μαστοράκου

Φρενίτιδα έχει προκληθεί από την ώρα που είδαμε το trailer του επόμενου επεισοδίου του Μαύρου Ρόδου, και οι χρήστες του Twitter δεν μπορούσαν να σταματήσουν να παίρνουν "φωτιά" με τα σχόλιά τους για το φιλί του Πέτρου και της Ελισάβετ, χωρίς ωστόσο να φαντάζονται τι θα γίνει όταν εκείνη μάθει για το στοίχημα...

Όμως αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως τόσο σύντομα ο νεαρός κατάφερε και ξέκλεψε έστω ένα φιλί της, κάτι που απαντά ο ίδιος ο πρωταγωνιστής Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος μίλησε στο Πάμε Δανάη για το Μαύρο Ρόδο κι αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο φιλί του Πέτρου και της Ελισάβετ.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για το επερχόμενο φιλί

«Πολύ σύντομα θα δούμε τον Πέτρο να φιλάει την Ελισάβετ. Σου φόρεσαν μια ζωή που δεν είναι δική σου. Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει», της λέει και την αρπάζει για να την φιλήσει, καθώς πραγματικά νιώθει σαν ανάγκη να κάνει την κίνηση αυτή, μιας και θέλει να την "βγάλει" με έναν τρόπο από αυτό που πάει να κάνει, δηλαδή να κλειστεί στο μοναστήρι.

«Το βασικό εμπόδιο είναι ότι αυτή η κοπέλα έχει ταχθεί στο Θεό. Το ωραίο είναι ότι δεν βλέπει ένα ωραίο αγόρι και φαντασιώνεται πράγματα ερωτικού περιεχομένου, υπάρχει μία σύνδεση αυτών των παιδιών», αναφέρει στη συνέχεια...

Η ηλικία, η καταγωγή και η σύντροφος του πρωταγωνιστή

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου του 1995 και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ''Έρωτας Μετά''. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Μιχαήλ Ταμπακάκης Μαύρο Ρόδο

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020. Το 2018, συμμετείχε στο remake της σατιρικής σειράς ''Δέκα Μικροί Μήτσοι''.

Το 2019, δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή του στη γερμανική ταινία "Rest in Greece" καθώς και στην ταινία του Τάκη Παπαναστασίου "Δεν Ακούμε Τα Τραγούδια" καθώς και στις μικρού μήκους ταινίες “escaping the fragile planet” και “Στα βήματά της”.

Στα προσωπικά του, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρίσκεται σε σχέση με την επίσης ηθοποιό, Σάντυ Χατζηϊώαννου.

Μιχαήλ Ταμπακάκης Σάντυ Χατζηϊωάννου

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, όπως μαρτυρούν κάποιες κινήσεις τους στα social media είναι ζευγάρι και πολύ αγαπημένοι.

Μάλιστα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ και εκείνη με τη σειρά της, αποκάλυψε πως πόζαρε στον φακό του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Ο πραγματικός πειρασμός για την Ελισάβετ» - Το twitter ''έλιωσε'' με τη συνάντηση του Πέτρου και της μοναχής

Μαύρο ρόδο: Δεν είναι ένας αλλά δύο - Οι άντρες που θα διεκδικήσουν τη μοναχή Ελισάβετ