Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (14/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) μιας και ο Εγκέφαλος σχεδιάζει να κάνει τον Σώτο δήμαρχο Πλατάνου.

Τι θα δούμε σήμερα (14/10) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Οι Μαργαρίτηδες βγάζουν ένα σωρό λεφτά από την πώληση του μισού Φαμπερζέ, ενώ η Βαλέρια ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα. Ο Χαραλάμπης ζητάει για πολλοστή φορά μια ευκαιρία από την Καλλιόπη! Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη θέλουν να βοηθήσουν τη Χρύσα, αλλά καταλήγουν να τρώγονται πάλι μεταξύ τους, την ώρα που η Μάρμω προξενεύει τον... χριστιανοεφοριακό στην κόρη της με το ζόρι. Ο Παναγής με την Κατερίνα αποφασίζουν να κάνουν συμβούλιο στο χωριό, ενώ ο Εγκέφαλος αποφασίζει να κάνει τον Σώτο δήμαρχο... Πλατάνου!

Ταξίδι στο Παρίσι για Καλλιόπη και Σύλβια

Ο Σώτος, μη έχοντας άλλη λύση, επιστρέφει στο χωριό μαζί με τον Πετράν, με την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια. Ο Ηλίας καταφέρνει να τουμπάρει, για ακόμη μια φορά, τη Φιλιώ, αλλά όχι και τη Βαλέρια, που τον αναγκάζει να της δώσει τα μισά χρήματα από την πώληση του αυγού. H προσπάθεια της Κατερίνας και του Παναγή να αυξήσουν τον πληθυσμό του χωριού, για να επαναλειτουργήσει το συμβούλιό τους, γίνεται η αιτία μιας ατελείωτης αντιπαράθεσης μεταξύ της Σύλβιας και του Σώτου, αφού η μια δεν πιστεύει στον γάμο γενικώς και ο άλλος στον λευκό γάμο... ειδικώς. Ο Ηλίας υπόσχεται στον Χαραλάμπη να τον στείλει ρομαντικό ταξίδι με την Καλλιόπη, αλλά η μοδίστρα μας προτιμάει να κανονίσει ταξίδι μοναχά για πάρτη της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Θεοδώρα Σιάρκου: «Η Φιλιώ θα γινόταν η καλύτερη γιαγιά του κόσμου»

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα όρια του ο Κανέλλος - Δε χαμπαριάζει τη Μαρμώ και ετοιμάζει συλλήψεις