Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (14/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) μιας και η Όλγα θέλει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για να την προστατεύει και έτσι ζητάει τη βοήθεια του Άρη.

Τι θα δούμε σήμερα (14/10) στην Άγρια Γη

Ο Χρήστος Τσακίρης καταφέρνει να το σκάσει από τη φυλακή, προκαλώντας οργή και φόβο στην Όλγα που ζητάει την προστασία του Άρη: «Χρειάζομαι έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για να με προστατεύει», του λέει και εκείνος τη ρωτάει: «Κινδυνεύετε από κάποιον;». «Είμαι μια πολύ ισχυρή επιχειρηματίας και πολλοί είναι οι ανταγωνιστές που θα τους βόλευε να μείνω εκτός», του απαντά. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος επισκέπτεται στο ίδρυμα την Εύα Αργυρού, μια γυναίκα που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της και που ο Στέφανος φαίνεται να τη συμπαθεί ιδιαίτερα.

Η κόρη του Γιώργου, η Κατερίνα, καβγαδίζει με τον Βαγγέλη γιατί θεωρεί ότι δεν της δίνει σημασία. Φεύγοντας κλαμένη από τον στάβλο, πέφτει πάνω στον Στέφανο, ο οποίος ανησυχεί που τη βλέπει έτσι. Εκείνος της μιλάει με αληθινό ενδιαφέρον και η κοπέλα νιώθει πολύ όμορφα με την επαφή τους. Εντωμεταξύ, η ξαφνική κατάπτωση του «Πειρατή» φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Άρη με την Ελπίδα.

Ο Άρης αποφασίζει να παρατήσει την εκδίκηση και να κοιτάξει το μέλλον του με την Ελπίδα. Ωστόσο, ένα μυστικό από το παρελθόν που έρχεται στην επιφάνεια, τα ανατρέπει πάλι όλα…

Ο Αρης ξεσκεπάζει την Ολγα

Ο Αρης ψάχνοντας το γραφείο της Ολγας ανακαλύπτει ότι εκείνη έπεισε με κάποιο τρόπο τη μητέρα του να της παραχωρήσει πληρεξούσιο κι έτσι κατάφερε να της πάρει το κτήμα. Εκείνος κατακλύζεται από το αίσθημα της οργής και αποφασίζει να στείλει το συμβόλαιο αγοράς του κτήματος στον Αντώνη, που δείχνει ότι η Ολγα είχε το 100% των μετοχών. Την ίδια ώρα το ζευγάρι παίρνει το πρωινό του, όταν έρχεται το μήνυμα στο κινητό του Αντώνη και παθαίνει σοκ! Κοιτάζει την Ολγα σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά.

«Τι έγινε;», τον ρωτάει και εκείνος της επιτίθεται: «Εσύ θα μου πεις τι έγινε; Τι είναι αυτά;», τη ρωτάει και της πετάει το κινητό. Εκείνη διαβάζει τα στοιχεία και δεν ξέρει τι να απαντήσει και πώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και αντιμετωπίζει την οργή του Αντώνη, μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για την αγορά του κτήματος. Στη συνέχεια εκείνος ζητάει από τον Θωμά να μάθει ό,τι μπορεί από την Αθηνά για την πηγή των χρημάτων της Ολγας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή