Από Πέννυ Μαστοράκου

Τι και αν ήταν fake, τι και αν έγινε μόνο για διαδικαστικούς λόγους, το Twitter το βράδυ της Δευτέρας 17/10, έστησε γλέντι με το επεισόδιο των Παγιδευμένων, καθώς συνέβη αυτό που ήθελαν οι χρήστες της πλατφόρμας αλλά και όλο το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο! Παντρεύτηκε η Άννα και ο Δημήτρη!

Η υπόθεση της δολοφονίας της Μυρτώς (δείτε εδώ ποιον θα θρηνήσει επίσης η οικογένεια) δεν έχει κλείσει και δεν έχει λάμψει ακόμη όλη η αλήθεια, αλλά οι χρήστες του Twitter έκαναν ένα διάλειμμα από τις εικασίες για την συνέχεια της σειράς και γιόρτασαν τον γάμο της Άννας με τον Δημήτρη.

Πανικός στο Twitter με τον γάμο της Άννας και του Δημήτρη

Ο Δημήτρης και η Άννα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο για υπηρεσιακούς λόγους, για να καταφέρουν να φτάσουν στην λύση όλων αυτών που συμβαίνουν, όμως δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα καθώς έγιναν ζευγάρι έστω και έτσι, και έδωσαν και το πρώτο τους φιλί!

Καταλήγουν να μισούν ο ένας τον άλλο! Το τελειωτικό χτύπημα που φέρνει την ρήξη ανάμεσα τους

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, (δείτε εδώ την αλλαγή στις μέρες προβολής της σειράς) παρότι φαινομενικά έφτασε στον σκοπό της κάπως, δηλαδή στην εξιχνίαση του πραγματικού δολοφόνου της Μυρτώς, μας έχει ακόμη μία έκπληξη, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε δεν γίνεται τα πράγματα να είναι τόσο απλά!

Την ώρα που τόσο η Άννα όσο και ο Δημήτρης, είναι πιο ενωμένοι από ποτέ, και η έρευνά τους, έδωσε καρπούς, δηλαδή τον Άγγελο, ο οποίος θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα αλλά κατηγορεί άλλον για όσα έκανε (δείτε εδώ σε ποιον προσπαθεί να φορτώσει τον φόνο), ένα ακόμη χτύπημα περιμένει το ζευγάρι, και από ότι φαίνεται θα είναι και το τελειωτικό τους.

Όλα ξεκινούν όταν μία μητέρα καταγγέλλει νοσοκομείο για αγωγή που έδωσε για στο παιδί της, ως αιτία του θανάτου του, και ως εισαγγελέας ο Δημήτρης ερευνά την καταγγελία της μητέρας, αλλά από την άλλη μεριά βρίσκεται η Άννα, η οποία αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του νοσοκομείου!

Ανάμεσά τους ξεσπά ανελέητη κόντρα και όλα αλλάζουν ξαφνικά στην σχέση τους και γίνονται εχθροί! Τι θα συμβεί στο τέλος μεταξύ τους; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Παγιδευμένοι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Τον βλέπει μπροστά του 20 χρόνια μετά - Η μεγάλη συνάντηση των Μαρκέτων

Προσωρινό φρένο στους Παγιδευμένους - Πόσο καιρό θα μείνουν εκτός προγράμματος ΑΝΤ1