Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Άγγελος, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη φυλακή για τη δολοφονία του Κοσμά, αλλάζει στάση στη σειρά Παγιδευμένοι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Σκληραίνει και κατηγορεί ευθέως τον Αλέκο, τον πατέρα του, ότι αυτός ευθύνεται για τον θάνατο του Κοσμά.

Το σοκ του Αλέκου στους Παγιδευμένους

Παγιδευμένοι Αλέκος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Άγγελου, ο οποίος τον υπερασπίζεται στο δικαστήριο, ψάχνει κάποιον να κατηγορήσει για τη δολοφονία. Τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν για τον Αλέκο από τη στιγμή που ο γιος του αρχίζει να τον κατηγορεί (δείτε εδώ γιατί θα σταματήσει προσωρινά η σειρά του ΑΝΤ1).

Ο Αλέκος μένει άναυδος από τη συμπεριφορά του γιου του, αλλά προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος για να δει πώς θα αντιδράσει.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (17-18/10) στους Παγιδευμένους

Δευτέρα (17/10)

Ο Σταύρος βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη και προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοιχεία που έκλεψαν. Καθώς σφίγγει τον κλοιό γύρω τους, οι δύο συνεργάτες αποφασίζουν πως για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος… να παντρευτούν. Τα νέα του γάμου της Άννας και του Δημήτρη απογοητεύουν την Κατερίνα, αλλά και τον Σταύρο, ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους. Τουλάχιστον τυπικά, γιατί είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια για να ξεσκεπάσει τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους.

Παγιδευμένοι Σταύρος

Ο Κοσμάς από την πλευρά του, πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του τη λύση για να εκδικηθεί για τον θάνατο της κόρης του. Στο μεταξύ η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον πραγματικό δολοφόνο, όσο εκείνος είναι ακόμη ελεύθερος. Ο αγώνας ο δικός της και του Δημήτρη, να ανακαλύψουν στοιχεία για τον δολοφόνο της Μυρτώς, συνεχίζεται. Και πράγματι ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Όμως Άννα και Δημήτρης θα έχουν ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο ως γεγονός.

Τρίτη (18/10)

Η Άννα και ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της αστυνομίας και του Σταύρου. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Έτσι ο Θοδωρής αποφυλακίζεται. Πριν όμως τον συλλάβουν, η Άννα θα αποφασίσει να έχει μια προσωπική αντιπαράθεση μαζί του βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Σε σοκ Σπύρος και Θοδωρής - Το πτώμα του Κοσμά εξαφανίζεται

Παγιδευμένοι spoiler: Η ζωή του Ανδρέα αλλάζει ακαριαία - Μαθαίνει πως έχει κόρη