Από Ελένη Μήτση

Οι συναντήσεις και οι εκπλήξεις δε σταματάνε στην αστυνομική σειρά ''Παγιδευμένοι'' με το σπίτι των Μαρκέτων να έρχεται συνεχώς αντιμέτωπο με νέα δεδομένα.

Ο Σπύρος Μαρκέτος δεν είναι το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας, αφού πίσω από εκείνον υπάρχει ο πατέρας του, ένας άντρας με ιδιαίτερο παρελθόν. Μπορεί 20 χρόνια τώρα να μην είχαν σχέσεις και ο παππούς να παρέμενε στη φυλακή, αλλά πλέον αποφυλακίστηκε και επιστρέφει στις ζωές όλων.

Η συνάντηση του Σπύρου Μαρκέτου με τον πατέρα του

Γνωρίζει πολύ καλά, πως ο Σπύρος δε θέλει επαφές μαζί του μιας και ένιωθε εγκαταλελειμμένος, όμως εκείνος βρίσκει τον τρόπο να τον προσεγγίσει. Θα επισκεφτεί τη μικρή Δάφνη στο σχολείο της και θα της ζητήσει να πάνε μαζί σπίτι, να δει εκείνη τον πατέρα της και ο Γεράσιμος τον γιο του.

Παύλος Ορκόπουλος Παγιδευμένοι

"Πανικός" στο Twitter με την είσοδο του Στέφανου Κυριακίδη στους Παγιδευμένους

Την περσινή σεζόν, το κοινό λάτρεψε τον Στέφανο Κυριακίδη στον ρόλο του Ιάκωβου στη Γη της Ελιάς. Αφού ο χαρακτήρας του πεθαίνει στη σειρά του Mega (δείτε εδώ τι θα γίνει όταν το μάθει η οικογένειά του), ο ηθοποιός μπήκε στους Παγιδευμένους.

Μάλιστα την Τρίτη (11/10) έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά και το Twitter ξετρελάθηκε που τον ξαναείδε και μάλιστα σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που είχαμε συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, υποδύεται τον Γεράσιμο Μαρκέτο. Είναι ο πατέρας του Σπύρου και παππούς του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου. Είναι χρόνια απομακρυσμένος από την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία.

Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του.

Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Δημήτρης βγαίνει εκτός ελέγχου με την Άννα - Η κατάσταση μεταξύ τους εκτροχιάζεται

«Σάρωσαν» οι Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1 - Θρίαμβος με την τηλεθέαση της σειράς