Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η απάτη της Κατερίνας ξεσκεπάζεται στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της) και η πρώτη που μένει εκτεθειμένη είναι η Χάιδω, η οποία δημιούργησε όλο αυτόν τον έρανο για το χειρουργείο της. Η Χάιδω έχει μείνει με ένα αίσθημα προδοσίας και κενού. Η Κατερίνα έχει εξαφανιστεί εντελώς και είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Έτσι, η γυναίκα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να ξεπεράσει αυτό το γεγονός και να μάθει να εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους.

Ο Δημοσθένη επιτίθεται στη Χάιδω στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Χάιδω

Τώρα, όμως, όλοι τους μετρούν τα χρήματα που έχασαν και εύχονται να ήταν πιο προσεκτικοί. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Δημοσθένης στη "Γη της Ελιάς", ο οποίος αναλαμβάνει δράση κατά του Χάιδω. Σύμφωνα πληροφορίες του tv-24.gr, ο Δημοσθένης σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται στη Χάιδω και απαιτεί να του επιστρέψει όλα τα χρήματα που του πήρε.

Αυτός είναι ο μυστηριώδης άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις τής Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Στο μεταξύ η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους, ενώ μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη. Ο Χρήστος, από την άλλη, δείχνει συνεχώς στη Μυρτάλη πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά κι έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του. Παράλληλα ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία συνεχίζει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Την ίδια ώρα η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή και καταρρακώνεται όχι μόνο που τον πίστεψε, αλλά και για την προδοσία της Αρετής.

Τέλος, ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Ποιος είναι όμως αυτός ο άντρας και τι σχέση έχει με του Βρεττάκους; Πώς βρέθηκε το 5ο δαχτυλίδι στο χέρι του; Το πρόσωπο αυτού του άντρα θα αποκαλυφθεί, όπως θα αποκαλυφθεί ότι ούτε ο Δημοσθένης, ούτε και ο Κωνσταντίνος έχουν ανάμειξη με το ερωτικό θανατηφόρο παιχνίδι του διαδικτύου. Ο άντρας που έχει σχέση με αυτό το κύκλωμα είναι ένας σκληρός μαφιόζος, που στο παρελθόν είχε σχέση με τον γιο του Ιάκωβου Βρεττάκου, από τον οποίο έκλεψε το δαχτυλίδι λίγο πριν πεθάνει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Τραγικές ώρες για την Αθηνά - Γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο της Βαγγελιώς

Γη της Ελιάς: «Κλαίω με την ειρωνεία!» - Έστησαν "γλέντι" στο Twitter με την συνάντηση Βασιλικής, Φίλιππου και Αρετής