Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο αποψινό (17/10) επεισόδιο της σειράς, «Κάνε ότι Κοιμάσαι», θα δούμε πως την ώρα που ο Βανδώρος αναστατώνει την αστυνομία με μια αποκάλυψη, ο γιος του περνά δύσκολες ώρες και ο Νικόλας πλησιάζει τη μυστηριώδη γυναίκα της συμμορίας (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού για τα προηγούμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε απόψε (17/10) στο Κάνε ότι Κοιμάσαι

Σε μια συμπλοκή του με την καθηγήτρια του γιου του, ο Βανδώρος γίνεται βίαιος και τη χτυπάει με αποτέλεσμα η Σοφία να αμυνθεί. «Μη με ξαναχτυπήσεις και μη με ξαναπλησιάσεις γιατί δεν ξέρεις τι είμαι ικανή να κάνω», τον προειδοποιεί. Δεν θέλει να εμπλέξει την αστυνομία, αλλά όταν το περιστατικό γίνεται γνωστό, προκαλεί βίαιες αντιδράσεις μεταξύ των μαθητών. Όλο αυτό το σκηνικό δεν μένει εκεί. Υπάρχει και συνέχεια και μάλιστα επώδυνη. Ο Στάθης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, ως εκδίκηση για τον πατέρα του. «Πάρε για να μάθεις και να μη μας κάνεις τον καμπόσο εσύ και ο πατέρας σου», του λένε οι δράστες. Την ίδια ώρα ο Νικόλας πλησιάζει αρκετά τη μυστηριώδη γυναίκα της συμμορίας, ενώ η Μπετίνα σοκάρεται με αυτό που βλέπει όταν παρακολουθεί κρυφά την κόρη της σε μια έξοδό της.

Ο αναπάντεχος σύμμαχος

Ο Βανδώρος καταφέρνει να αναστατώσει την αστυνομία με μια αποκάλυψή του σχετικά με τον Νικόλα και τη σύζυγό του. Για μια ακόμη φορά είναι ένα βήμα μπροστά και καλύπτει τα νώτα του. Η Άννα με τη σειρά της είναι στα ίχνη του μαθητή που προκάλεσε τις βίαιες συγκρούσεις στο σχολείο με αφορμή τη στάση τού Βανδώρου. «Ξέρω ότι είμαι κοντά αλλά πρέπει να τον κάνω να το παραδεχτεί και το θέμα να μην πάρει κι άλλες διαστάσεις», είναι τα λόγια της. Στο μεταξύ ο Νικόλας προσπαθεί να κατευνάσει τις εντάσεις στους μαθητές του, ενώ υποπτεύεται ότι η κόρη του κάλυπτε τη μητέρα της, γνωρίζοντας το σκοτεινό μυστικό της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η ανησυχία πλέον έχει αρχίσει και διαλύει τα μέλη της συμμορίας και η Βικτώρια θα βρει έναν αναπάντεχο σύμμαχο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λένε ότι σε αυτή την αρρώστια...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για την μάχη που έδωσε

Πρώτη φορά βγαίνει στην τηλεόραση - Ποια είναι «Νάσια» από το Κάνε ότι Κοιμάσαι