Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα κωμική σειρά του Open, «Η Δική μας Οικογένεια», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 3/10 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε) και επιστρέφει απόψε 7/10 με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο, στο οποίο ο Δημήτρης θα ανακοινώσει στα παιδιά πως θα γίνει ο κηδεμόνας τους.

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στο «Η Δική Μας Οικογένεια»

Ο Δημήτρης ανακοινώνει στα παιδιά ότι θα γίνει και επίσημα ο κηδεμόνας τους. Οι αντιδράσεις των παιδιών διαφέρουν. Ο Αντρέας είναι αυτός που το παίρνει χειρότερα. Οι συνθήκες αλλάζουν για όλους και όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν.

Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και η Αγγελική ως «Σταυρούλα – οικιακή βοηθός του σπιτιού», τα βρίσκει όμως μάλλον σκούρα. Ειδικά με την Ευδοκία που της κάνει συνέχεια παρατηρήσεις και δείχνει να την αντιπαθεί. Όμως οι αλλαγές δεν είναι μόνο δυσάρεστες. Ο Διονύσης ξαναγυρίζει στην παλιά του θέση.

Γίνεται Α’ μηχανικός στην εταιρεία και η χαρά του Δημήτρη είναι μεγάλη. Εντωμεταξύ, θέλοντας να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορεί στον καινούργιο της ρόλο, η Αγγελική έχει παραμελήσει την πραγματική της δουλειά ως δημοσιογράφος και τα παράπονα από τον εκδότη της είναι έντονα.

Όταν ο Δημήτρης τής τηλεφωνεί για να της δώσει την αλυσίδα της Σταυρούλας που βρήκε τυχαία στο event όταν της έπεσε, σκέφτεται ότι επιτέλους κάτι θετικό συμβαίνει. Ούτε που της περνάει απ’ το μυαλό ότι πρόκειται να συναντήσει το τωρινό της αφεντικό και να κινδυνεύσει να ξεσκεπαστεί η ψεύτικη ταυτότητα της...

Spoiler! Η Ισμήνη εξαφανίζεται

Η μέρα στο σπίτι των Μακρήδων ξεκινάει με την Ισμήνη εξαφανισμένη. Ο Δημήτρης και η Ειρήνη καταφτάνουν και είναι έτοιμοι να καλέσουν την αστυνομία όταν έρχεται η Αγγελική και καταλαβαίνει αμέσως πού είναι κρυμμένη η Ισμήνη. Μετά τα ευχάριστα αποκαλυπτήρια η ατμόσφαιρα στο σπίτι χαλαρώνει και η Ειρήνη αποφασίζει να ακολουθήσει τις συμβουλές της μητέρας της και ν’ αποκαλύψει κι αυτή τα πραγματικά της αισθήματα στον Δημήτρη. Εκείνος πάλι, μετά από ένα ατύχημα της Νεφέλης σε αγώνα, καταφτάνει στο σπίτι των Μακρήδων με βαλίτσα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης εγκαταλείπει το χωριό - Σε αγωνία η οικογένειά του

Γη της Ελιάς Spoiler: «Είναι αλήθεια;» - Η Ευτυχία καταρρέει με την επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία