Από Ελένη Μήτση

Μια νέα είδηση θα φέρει τα πάνω κάτω στην εβδομαδιαία σειρά ''Έρωτας φυγάς'' με τον γάμο να ετοιμάζεται με τη Ρηνιώ για νύφη. Η ίδια ωστόσο δεν είναι σε καλή κατάσταση, σκεπτόμενη συνεχώς τον Μάρκο. Ο Ιάσονας μπορεί να έκανε τα πάντα για να τον βγάλει από τη μέση, αλλά το κράτος έχει άλλα σχέδια.

Οι εξελίξεις της σειράς για τη Δευτέρα 17/10

Ετοιμασίες γάμου γίνονται στο αρχοντικό, καθώς η Ρηνιώ πρόκειται να παντρευτεί με τον Σταύρο. Όλοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το γεγονός εκτός από την ίδια, καθώς η σκέψη της είναι ακόμα στον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα, η μόνη που την καταλαβαίνει, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί.

«Ξέρω πώς νιώθεις και πώς είναι να κάνεις αυτό που πρέπει από αυτό που λέει η καρδιά σου, αλλά κάποιες φορές δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά», της λέει. Η Ελπίδα πάλι ζητάει κι άλλα λεφτά από τον Ιάσονα. «Έχω να σου κάνω μια αντιπρόταση και ελπίζω να δεχτείς.

Να μου πουλήσεις το σπίτι σου», της προτείνει. Αργότερα ο Ιάσονας θορυβείται όταν πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και σύντομα θα αποφυλακιστεί και ο Μάρκος. Το γεγονός αυτό δεν το αφήνει στην τύχη του και αποφασίζει να δράσει και βάζει τους ανθρώπους του να τον δολοφονήσουν.

Όσα θα συμβούν την Τρίτη 18/10 στο σίριαλ

Ο άνθρωποι του Ιάσονα δεν καταφέρνουν να βγάλουν από τη μέση τον Μάρκο και πλέον είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει μόνος του, τώρα που αποφυλακίζεται. «Δεν θα τον αφήσω να καταστρέψει τη ζωή μου και την ευτυχία μου. Η Αλεξάνδρα θα μείνει μαζί μου», είναι τα λόγια του. Η Γεωργία πάλι συνεργάζεται με τη Ελπίδα, για να κάνουν κακό στην Αλεξάνδρα και το καταφέρνουν.

Η κοπέλα καταλήγει αιμόφυρτη, ενώ ταυτόχρονα της σπάνε και τα νερά. Τη στιγμή που η Αλεξάνδρα έχει μια γέννα με αβέβαια έκβαση, ο Μάρκος φτάνει στο κτήμα. Ο Ιάσονας τον προλαβαίνει. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει. «Ηρθα να πάρω αυτό που μου ανήκει», του απαντάει και οι δύο άντρες παλεύουν άγρια.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα πέφτει από τις σκάλες - Τι θα γίνει με το μωρό