Από Ελένη Μήτση

Τα επεισόδια που ακολουθούν για τη σειρά Παράδεισος των κυριών είναι πολύ σημαντικά, καθώς στην συνέχεια της σειράς αναμένεται να δούμε τον Ντίνο να προσπαθεί αν φέρει με κάθε τρόπο κοντά του την Αμαλία.

Μπορεί οι δύο τους να κανονίσουν και να συναντηθούν στα κρυφά, όμως δε αργεί η στιγμή, που η κοπέλα θα μάθει, πως ο Ντίνος είναι παντρεμένος και έτσι δε θα θέλει να τον δει μπροστά στα μάτια του.

Οι νέες κινήσεις του Ντίνου

Ο Ντίνος δε μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί αυτή την αλλαγή στη ζωή του και έτσι αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Αρχίζει να βγαίνει, να πίνει και να ξενυχτάει αλλά και να έχει συναναστροφές με άλλες γυναίκες.

Ο Παράδεισος των Κυριών νέο επεισόδιο 6/10

Ο Ντίνος ζει έναν εφιάλτη

Ένα μεγάλο όνειρο και σίγουρα κεντρικό σημείο της σειράς ο ''Παράδεισος των κυριών'' είναι χωρίς αμφιβολία το κατάστημα του Ντίνου, ο γνωστός παράδεισος, για το οποίο είχε σχεδιάσει να κάνει εγκαίνια στα επόμενα επεισόδια.

Η ζωή του Ντίνου ωστόσο θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σενάριο, που δε φανταζόταν ποτέ. Ένα ύπουλο σχέδιο, που έβαλε μπροστά ο Πάρης θα στερήσει τη χαρά του Ντίνου, να γιορτάσει δηλαδή για το νέο του κατάστημα, αφού η αστυνομία θα εισβάλλει ξαφνικά και θα τον συλλάβει.

Παράδεισος των Κυριών Πάρης

Με λίγα λόγια θα του ''χρεώσουν'' την απόπειρα αυτοκτονίας του του Πάρη, λέγοντας ο τελευταίος, πως ο Ντίνος προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή. Η Αμαλία παράλληλα θα παρακολουθήσει την εξέλιξη αυτή και θα έρθει φανερά σε δύσκολη θέση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (10/10): Έξαλλος ο Αποστόλης με τον Ντίνο - Μαθαίνει πως...

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (11/10): Καταρρέει η Μιράντα - Έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το παρελθόν της