Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Παρά την προσπάθειά του να αποδράσει, ο Μάρκος στον Έρωτα Φυγά παραμένει στη φυλακή και μάλιστα στο αποψινό (13/10) επεισόδιο θα δούμε πως ο Ιάσονας αποφασίζει να πληρώσει κάποιον για να τον βγάλει από τη μέση.

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στον Έρωτα Φυγά

Μέσα σε όλα, ο Ιάσονας και ο Φίλιππος ετοιμάζουν καινούριες επιχειρήσεις χωρίς να το γνωρίζει η Μαργέτα, ενώ η Βάσω ζητάει γονατιστή συγγνώμη για τον τρόπο που μίλησε πίσω από την πλάτη της Αλεξάνδρας και παίρνει πίσω τη δουλειά της. Η Γεωργία πάλι αρνείται πεισματικά να κάνει το ίδιο, μέχρι που την αναγκάζει ο Στρατής απειλώντας την πως θα τη χωρίσει.

Ο Ιάσονας δίνει χρήματα σε έναν επικίνδυνο άντρα, για να βγάλει από τη μέση τον Μάρκο. Στις φυλακές εμφανίζεται μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ο Στέφανος Παράσχος. Ο φύλακας ανακοινώνει στον Μάρκο πως σε λίγες μέρες θα είναι ελεύθερος, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να δοθεί αμνηστία…

Τι θα δούμε αύριο (14/10)

Ετοιμασίες γάμου γίνονται στο αρχοντικό, καθώς η Ρηνιώ πρόκειται να παντρευτεί με τον Σταύρο. Ολοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το γεγονός, εκτός από την ίδια, καθώς η σκέψη της είναι ακόμα στον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα, η μόνη που την καταλαβαίνει, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί.

Η Ελπίδα ζητάει κι άλλα λεφτά απo τον Ιάσονα κι αυτός της αντιπροτείνει να του πουλήσει το σπίτι της. Ο Ιάσονας θορυβείται όταν πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και πως σύντομα θα αποφυλακιστεί και ο Μάρκος. Το γεγονός αυτό δεν το αφήνει στην τύχη του και αποφασίζει να δράσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς: Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ - Ο Στρατής ξεσπάει πάνω της και την...

Έρωτας Φυγάς: Δεύτερος γάμος με το ζόρι - Μετά την Αλεξάνδρα παντρεύουν την...