Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), θα δούμε πως η οικογένεια Δεμερτζίδη βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Ο Ιάσονας πιστεύει ότι ο Μάρκος μπορεί να επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση. Παίρνει προφυλάξεις τοποθετώντας φρουρούς γύρω από το σπίτι και φροντίζει να μην μπαίνει κανείς χωρίς την άδειά του.

Όμως, ο Μάρκος είχε ήδη πετύχει τον στόχο του και μπήκε κρυφά στο σπίτι με τη βοήθεια του Στέφανου. Και ενώ ο Ιάσονας είναι βέβαιος πως τα έχει όλα υπό έλεγχος, τα πάντα ανατρέπονται όταν η γιαγιά Αθηνά ξεφεύγει από την παρακολούθηση όλων και παίρνει το παιδί για μια βόλτα στο κτήμα.

Η γιαγιά επιστρέφει μόνη της και η Αλεξάνδρα διαπιστώνει ότι το παιδί της αγνοείται. Κλαίει υστερικά για το μωρό της, ενώ στο σπίτι επικρατεί χάος, με όλους να ψάχνουν μανιωδώς το βρέφος.

Ο Μάρκος σώζει το παιδί στον Έρωτα Φυγά

Ο Ιάσονας εξοργίζεται με τους εργάτες, καθώς πιστεύει ότι εκείνοι πήραν το μωρό της Αλεξάνδρας για εκδίκηση. Οι άνθρωποι γίνονται αμέσως έξαλλοι με τον Ιάσονα και χάνουν κάθε έννοια σεβασμού απέναντί του.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Ο Μάρκος βρίσκει το μωρό στην καλύβα του βοσκού και το παίρνει στην αγκαλιά του. Το αφήνει στην εξώπορτα της έπαυλης χωρίς να το καταλάβει κανείς και πυροβολεί για να κάνει σήμα σε όλους να πάνε εκεί. Ο Μάρκος εξαφανίζεται και ο Ιάσονας αναζητά απεγνωσμένα τον υπεύθυνο. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος ξετρελαίνεται με το μωρό, χωρίς να έχει ιδέα ότι στην πραγματικότητα είναι το τέκνο του.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο (17/10)

Ετοιμασίες γάμου γίνονται στο αρχοντικό, καθώς η Ρηνιώ πρόκειται να παντρευτεί με τον Σταύρο. Ολοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το γεγονός εκτός από την ίδια, καθώς η σκέψη της είναι ακόμα στον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα, η μόνη που την καταλαβαίνει, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. «Ξέρω πώς νιώθεις και πώς είναι να κάνεις αυτό που πρέπει από αυτό που λέει η καρδιά σου, αλλά κάποιες φορές δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά», της λέει.

Η Ελπίδα πάλι ζητάει κι άλλα λεφτά από τον Ιάσονα. «Εχω να σου κάνω μια αντιπρόταση και ελπίζω να δεχτείς. Να μου πουλήσεις το σπίτι σου», της προτείνει. Αργότερα ο Ιάσονας θορυβείται όταν πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και σύντομα θα αποφυλακιστεί και ο Μάρκος. Το γεγονός αυτό δεν το αφήνει στην τύχη του και αποφασίζει να δράσει και βάζει τους ανθρώπους του να τον δολοφονήσουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς spoiler: Σοκ - Πυροβολούν τον Μάρκο την ώρα που η Αλεξάνδρα φέρνει στον κόσμο το παιδί τους

Έρωτας Φυγάς: Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ - Ο Στρατής ξεσπάει πάνω της και την...