Από Στέλλα Μούτσιου

Η Ρηνιώ έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό με το οποίο την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα στον Έρωτα Φυγά, όμως οι εξελίξεις δεν θα είναι με το μέρος της. Μετά την Αλεξάνδρα, η οποία παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που δεν αγαπά με το ζόρι, το ίδιο "λούκι" θα αναγκαστεί να τραβήξει και εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στρατής, αφού πραγματοποιηθεί ο γάμος της καλής του, αρχίζει να πιέζει την αδελφή του να παντρευτεί τον Σταύρο, έναν άντρα που εκείνη δε θέλει να έχει στο πλευρό της, καθώς ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη είναι ο Μάρκος. Μπορεί οι ελπίδες να μην είναι με το μέρος της, όμως είναι ένα κορίτσι νέο και ονειροπόλο, που περιμένει τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο και δεν σταματά να ονειρεύεται τη στιγμή που αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Δεύτερος γάμος με το ζόρι στον Έρωτα Φυγά

Ο Στρατής και η Γεωργία, όμως, δεν συμφωνούν με την επιθυμία της και επειδή θεωρούν πως είναι πρόβλημα το γεγονός πως είναι ακόμη ανύπαντρη, της ανακοινώνουν πως θα παντρευτεί τον Σταύρο με το ζόρι και πως θα μαζέψει τα πράγματά της για να ζήσει μαζί του.

Έρωτας Φυγάς Ρηνιώ

Η Ρηνιώ ακούγοντας τα λόγια τους κλαίει μέρα νύχτα και η μόνη που μπορεί να την καταλάβει είναι η Αλεξάνδρα, η οποία αντιλαμβάνεται πως το κορίτσι αυτό υποφέρει και αποφασίζει να του συμπαρασταθεί.

Έτσι, παρόλο που εκείνη την αντιπαθούσε, πλέον είναι η μόνη της παρηγοριά και δεν θα διστάσει να την ικετεύσει για βοήθεια. Η Αλεξάνδρα συμπάσχει με τη νεαρή κοπέλα, γι' αυτό και της υπόσχεται να την βοηθήσει, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν πολύ κοντά.

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 13ΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο Μάρκος καταδικάζεται στην εσχάτη των ποινών. Απελπισμένος γυρίζει στις φυλακές ως θανατοποινίτης. Τα νέα αυτά αναστατώνουν και την Αλεξάνδρα αλλά και την Ρηνιώ. Η Μαργέτα πηγαίνει την Αλεξάνδρα στον γιατρό και γυρίζουν με νέα χαρμόσυνα, αλλά παράκαιρα. Ο Ιάσωνας ευτυχισμένος που θα αποκτήσει διάδοχο θέλει να προσφέρει στην Αλεξάνδρα τα πάντα, εκείνη όμως δεν φαίνεται ανοιχτή να τα δεχτεί. Ο Μιχάλης ζητάει από την Ελπίδα διαζύγιο.

Έρωτας Φυγάς 3-7/10

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 14ΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Αγνοώντας τα σχέδια της Μαργέτας, ο Ιάσονας καθησυχάζει την Αλεξάνδρα λέγοντας της πως ο Μάρκος δεν θα εκτελεστεί. Η Ελπίδα αποφασίζει να βλάψει την Αλεξάνδρα, ενώ ο Μάρκος σχεδιάζει να αποδράσει από τη φυλακή. Ο Μιχάλης, μοναδικός σύμμαχος της Αλεξάνδρας, τη βοηθάει να φύγει από το αρχοντικό. Η Αλεξάνδρα καταφέρνει να φτάσει στην Αθήνα, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Έρωτας Φυγάς νέα επεισόδια

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 15ΟΥ

Η Αλεξάνδρα έχει πάει στις φυλακές, για να δει τον Μάρκο. Ο Ιάσονας τη σταματάει και την γεμίζει απειλές σε περίπτωση που φύγει ξανά, χωρίς την άδειά του. Η Μαργέτα προσπαθεί να καταλάβει μέσα από τις μπερδεμένες πληροφορίες που της δίνει η Αθηνά ποιος αγόρασε το εισιτήριο της Αλεξάνδρας για την Αθήνα. Ο Μάρκος βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό επιτήρηση. Λίγο πριν επιστρέψει στο κελί του, καταφέρνει να αποδράσει από το παράθυρο του μπάνιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον Έρωτα Φυγά - Βρίσκει τραγικό θάνατο ο...

«Για τον Ιάσονα η Αλεξάνδρά είναι...» - Ο Αντώνης Καρυστινός αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του στον Έρωτα Φυγά