Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί στο σημερινό (6/10) επεισόδιο το ενδιαφέρον του κοινού να στράφηκε στον Μάρκο, ο οποίος προσπάθησε να αποδράσει από την φυλακή, ωστόσο στην πορεία τα γεγονότα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα για την Ρηνιώ στον Έρωτα Φυγά.

Ο Στρατής και η Γεωργία έχουν πέσει πάνω της και την έχουν φτάσει στο σημείο να ζει σαν "δούλα", αφού την πιέζουν διαρκώς να υπακούει τις εντολές τους. Εκείνη δεν μπορεί να αντέξει όλο αυτό το δράμα και προσπαθεί να κρατηθεί από κάπου, με μόνη παρηγοριά της την Αλεξάνδρα. Σε όλο αυτό συμβάλλει και το γεγονός πως ο αδερφός της προσπαθεί να την παντρέψει και με έναν άνθρωπο που η ίδια δεν θέλει να βλέπει μπροστά της.

Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ στον Έρωτα Φυγά

Παρόλα αυτά, η αιτία για να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο θα δοθεί όταν ο Ιάσονας αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να διώξει τον Στρατή από την θέση του επιστάτη, διότι βλέπει πως τα έσοδά του έχουν μειωθεί από τις σοδειές.

Εξοργισμένος, λοιπόν, θα πάει στην Μαργέτα για να τον βοηθήσει, απειλώντας πως θα αποκαλύψει στον γιο της πως συνεργάστηκαν για να μπει ο Μάρκος στη φυλακή.

Η Ρηνιώ θα ακούσει την συζήτηση αυτή και όταν ο Στρατής το καταλάβει, θα αρχίσει να την κακοποιεί για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Έρωτας Φυγάς Ρηνιώ

Ο Ιάσονας θα μπει στη μέση για να τους χωρίσει ακούγοντας τις φωνές της και εκεί είναι που θα αποφασίσει να πετάξει μια και καλή τον Στρατή στο δρόμο.

Τι θα συμβεί την Παρασκευή 7/10 στη σειρά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 15ΟΥ

Η Αλεξάνδρα έχει πάει στις φυλακές, για να δει τον Μάρκο. Ο Ιάσονας τη σταματάει και την γεμίζει απειλές σε περίπτωση που φύγει ξανά, χωρίς την άδειά του. Η Μαργέτα προσπαθεί να καταλάβει μέσα από τις μπερδεμένες πληροφορίες που της δίνει η Αθηνά ποιος αγόρασε το εισιτήριο της Αλεξάνδρας για την Αθήνα. Ο Μάρκος βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό επιτήρηση. Λίγο πριν επιστρέψει στο κελί του, καταφέρνει να αποδράσει από το παράθυρο του μπάνιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον Έρωτα Φυγά - Βρίσκει τραγικό θάνατο ο...

«Για τον Ιάσονα η Αλεξάνδρά είναι...» - Ο Αντώνης Καρυστινός αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του στον Έρωτα Φυγά