Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Μαύρο Ρόδο, η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega που καθήλωσε το κοινό ήδη από το πρώτο επεισόδιο (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter), επιστρέφει αύριο (16/10) με καταιγιστικές εξελίξεις. Στο απόσπασμα που εξασφάλισε η εκπομπή Ελένη, βλέπουμε για πρώτη φορά το φιλί του Πέτρου με την Ελισάβετ.

Οι δυο νεαροί βρίσκονται μαζί μέσα σε ένα εκκλησάκι και ο Πέτρος, που έχει ξεκινήσει να ερωτεύεται την Ελισάβετ, της εξηγεί πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβει το πρόσωπό της και πως η ζωή που ζει, δεν της αξίζει:

«Άκουσέ με. Σου λέω αλήθειες που πρέπει να ακούσεις, κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό από την αλήθεια. Σου φόρεσαν μία ζωή που δεν είναι δική σου. Πες μου γιατί καλύπτεις τους καθρέφτες, τι κακό έχει να δεις το πρόσωπό σου; Ποιος σου είπε ότι το πρόσωπό σου είναι για να περνά μπροστά από σκεπασμένους καθρέφτες;», της λέει ωστόσο εκείνη πάει να φύγει. Στην προσπάθειά της, φεύγει από το κεφάλι της το μαντήλι της.

Ο Πέτρος, μαγεμένος από την ομορφιά της, της λέει: «Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει» και τη φιλάει, με εκείνη να μην προσπαθεί να φύγει αυτή τη φορά.

To φιλί του Πέτρου και της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο

Τι άλλο θα δούμε στο επεισόδιο

Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο έξω από τον διαγωνισμό για τα κτήματα. «Ο Διακοσάββας μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα με τη συμπεριφορά του και ουκ ολίγες φορές μας έχει βάλει σε μπελάδες. Θα ήταν καλό για όλους μας να μείνει έξω από τον διαγωνισμό», της λέει. Την ίδια ώρα, ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου και είναι βέβαιος πως η γυναίκα του τον απατάει!

Ο Πέτρος, που αναλαμβάνει λόγω της δουλειάς του την αναστήλωση του μοναστηριού, έρχεται πιο κοντά με την Ελισάβετ και της ζητάει να τον συμβουλεύσει για το πώς να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στη μονή. «Πρέπει να φιλήσω το χέρι της γερόντισσας;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη χαμογελάει και του λέει πως δεν χρειάζεται τόση τυπικότητα, αλλά σαφώς θα πρέπει να είναι ευπρεπής και στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά. Η Αυξεντία δεν αντιδράει θετικά στα σχέδια της ηγουμένης για την Παλιόβρυση, ενώ ο Βίκος καταφέρνει να αιφνιδιάσει τον Θέμη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχασα τη μαμά μου και αργότερα έφυγε και ο...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ευθαλίας Παπακώστα για τη ζωή της

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Αυτό είναι το σκοτεινό παρελθόν της ηγουμένης Φιλαρέτης