Από Πέννυ Μαστοράκου

Το επεισόδιο της Τρίτης 11/10 στο Μαύρο Ρόδο, άφησε τους χρήστες με κομμένη την ανάσα, καθώς καθηλώθηκαν με την πρώτη συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ (δείτε εδώ τα σχόλιά τους στο Twitter), την οποία περίμεναν πως και πως!

Ωστόσο, περισσότερο ανυπομονούν τώρα για το πρώτο τους φιλί! Και όμως είναι γεγονός και όχι στην φαντασία του Πέτρου, πως στο επεισόδιο της Κυριακής 16/10, ο Πέτρος δεν θα αντισταθεί στην ομορφιά και την γαλήνη της, που τον έχει συνεπάρει, και θα την φιλήσει, όπως είδαμε στο trailer, το οποίο προκάλεσε φρενίτιδα στην πλατφόρμα (δείτε εδώ όμως ποιοι θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τον έρωτά τους).

Πανικός στο Twitter με το πρώτο φιλί της Ελισάβετ και του Πέτρου

«Καταρρακωμένη» η Ελισάβετ - Μαθαίνει τα πάντα για το στοίχημα του Πέτρου με τους φίλους του

Δεν αργεί η μέρα που η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, θα μάθει πως το ενδιαφέρον του Πέτρου για εκείνη δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται, μιας και έχει βάλει στοίχημα με τους φίλους του να τη ρίξει. Η Τασούλα, θα είναι αυτή που θα ακούσει τα αγόρια να συζητάνε το συγκεκριμένο θέμα και θα το πει για να προστατεύσει την Ελισάβετ.

Η παρέα του Πέτρου βρίσκεται στην ταβέρνα όταν ανοίγεται κουβέντα για το στοίχημα με τον Πέτρο. «Σιγά μη ρίξεις την καλόγρια, κάποια πράγματα δεν είναι για όλους! Εντάξει, δέξου απλά την ήττα σου», του λέει, αλλά ο Πέτρος του απαντάει: «Πιστεύω πως νιώθει πράγματα, το νιώθω κι εγώ στον τρόπο που με κοιτάζει, το βλέμμα της», λέει.

Ωστόσο ο φίλος του τού υπενθυμίζει: «Κοίτα μην ξεχάσεις το στοίχημα και βρεθείς ερωτευμένος με την καλόγρια». Δεν ξέρουν όμως πως η Τασούλα άθελά της τα ακούει όλα και σοκάρεται (δείτε εδώ ποιος χαρακτήρας της σειράς θα πάθει έμφραγμα).

Μαύρο Ρόδο Τασούλα

Δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά για την Ελισάβετ και το λέει στον Γεράσιμο, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει την Ελισάβετ: «Αυτός ο φίλος της Όλγας, ο Πέτρος, έμαθα από την Τασούλα ότι σε είχε βάλει στοίχημα», της λέει και εκείνη αναρωτιέται τι εννοεί. «Έβαλε στοίχημα με τους φίλους του αν θα σε ρίξει ερωτικά», της εξηγεί και η Ελισάβετ ταράζεται και αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι. Όμως, ο Λευτέρης θα της χαλάσει τα σχέδια, ενώ ο Φραγκίσκος απειλεί να προκαλέσει καινούριες αναταραχές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: Δεν είναι ένας αλλά δύο - Οι άντρες που θα διεκδικήσουν τη μοναχή Ελισάβετ

«Δεν ήξερα καθόλου ελληνικά» - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της "καλόγριας" Φωτεινής Παπαθεοδώρου από το Μαύρο Ρόδο