Από Ελένη Μήτση

Φαίνεται πως ο Στάθης στη Γη της ελιάς αφήνει ανεξίτιλο το σημάδι του στις γυναίκες, αφού μαζί με την Αρετή θα δούμε άλλο ένα πρόσωπο να προσπαθεί με κάθε μέσο να έρθει κοντά του.

Παρά τις προσπάθειες του Θανάση να κρατήσει την Αρετή μακριά από τον άντρα εκείνη δε μπορεί να αντισταθεί και έτσι καταφεύγει στη Χρυσούλα. Η Αρετή λοιπόν, της πληρώνει όσο όσο για ένα ακόμα ματζούνι, το οποίο ελπίζει αυτή τη φορά να είναι πιο πετυχημένο, από την τελευταία, ατυχή δηλητηρίαση του παιδιού της.

H Aρετή ζητάει ένα νέο ματζούνι από τη Χρυσούλα

Στάθης - Γη της ελιάς

Ράινα και Στάθης έρχονται κοντά

Μετά τον «χαμό» που προκάλεσε το(13/10) επεισόδιο της Γης της Ελιάς στο Twitter και το επεισόδιο της Κυριακής (16/10) θα είναι γεμάτο με καταιγιστικές εξελίξεις. Μάλιστα, στο απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή Mega Καλημέρα, είδαμε ένα τρυφερό τετ-α-τετ ανάμεσα στη Ράινα και τον Στάθη.

«Σε κάνω να γελάς. Να σου πω, δεν ξέρω τίποτα για εσένα, είσαι παντρεμένος, ξέμπαρκος...», τον ρωτάει η Ράινα, με τον Στάθη να της απαντάει μονολεκτικά: «Χωρισμένος».

«Μη μου τα λες μισά, χωρισμένος και μόνος; Πώς γίνεται τόσο ωραίο παλικάρι; Έχεις κάτι το μπρουτάλ, πολύ σέξι, σαν σταρ του σινεμά. Δεν στην πέφτω, δεν πιστεύω να έχεις σκουριασμένα μυαλά. Σε πληροφορώ ότι κι εγώ κυνηγός είμαι. Εσύ δεν κολακεύεσαι όταν σου την πέφτουν;»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Έρχονται κοντά Ράινα και Στάθης - «Έχεις κάτι μπρουτάλ...»

Γη της Ελιάς Spoiler: Τραγικές ώρες για την Αθηνά - Γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο της Βαγγελιώς