Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τον «χαμό» που προκάλεσε το χθεσινοβραδινό (13/10) επεισόδιο της Γης της Ελιάς στο Twitter, η σειρά επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (16/10) με καταιγιστικές εξελίξεις. Μάλιστα, στο απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή Mega Καλημέρα, είδαμε ένα τρυφερό τετ-α-τετ ανάμεσα στη Ράινα και τον Στάθη.

«Σε κάνω να γελάς. Να σου πω, δεν ξέρω τίποτα για εσένα, είσαι παντρεμένος, ξέμπαρκος...», τον ρωτάει η Ράινα, με τον Στάθη να της απαντάει μονολεκτικά: «Χωρισμένος».

«Μη μου τα λες μισά, χωρισμένος και μόνος; Πώς γίνεται τόσο ωραίο παλικάρι; Έχεις κάτι το μπρουτάλ, πολύ σέξι, σαν σταρ του σινεμά. Δεν στην πέφτω, δεν πιστεύω να έχεις σκουριασμένα μυαλά. Σε πληροφορώ ότι κι εγώ κυνηγός είμαι. Εσύ δεν κολακεύεσαι όταν σου την πέφτουν;»

Το απόσπασμα από το νέο επεισόδιο της Γη της Ελιάς (16/10)

Η Κατερίνα επιτίθεται ερωτικά στον Φίλιππο

Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Κατερίνα μπαίνει στην κρεβατοκάμαρά του και του επιτεθεί ερωτικά. Ο Φίλιππος, φυσικά, τη διώχνει και λίγο αργότερα ταραγμένος από τη συμπεριφορά της, ζητά τη συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη: «Η Κατερίνα μπήκε στο δωμάτιό μου και μου ρίχτηκε, δεν ξέρω τι να κάνω με αυτή», τους λέει. Και οι δύο τρελαίνονται και του επισημαίνουν: «Κοίτα μην κάνεις καμιά βλακεία και το πεις στη Βασιλική». Την ίδια ώρα ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρήστου και της Μυρτάλης, οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν, με τη Μυρτάλη μέσα στα νεύρα να ξεσπά πάνω στην Ισμήνη. Λόγια στα λόγια οι δύο συνεργάτιδες και φίλες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν και μάλιστα άσχημα.

Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική. «Κάνε υπομονή, μια φάση είναι και θα περάσει», υποστηρίζει η Βασιλική. Στο μεταξύ ο Λυκούργος αφού πλέον είναι ήσυχος με την αθώωση της Αθηνάς, αποφασίζει να προχωρήσει την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα τα σχέδια του γάμου του με τη Χάιδω, αλλά μια συνάντηση με τη Ράινα τινάζει στον αέρα την οικογενειακή του ησυχία, καθώς η Χάιδω παρεξηγεί τη στάση της Ράινας απέναντί του. Η Ασπασία βλέπει τον Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία και αναστατώνεται γιατί καταλαβαίνει ότι παίζει παιχνίδια. Παράλληλα ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις παρανομίες, αλλά αυτός και πάλι δεν δέχεται. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Αύριο θα γίνει», είναι τα λόγια της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στην Χάιδω

Γη της Ελιάς Spoiler: Τραγικές ώρες για την Αθηνά - Γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο της Βαγγελιώς