Από Ελένη Μήτση

Οι συμπλοκές και τα αιματηρά σκηνικά δε σταματούν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού με την Καλλιόπη να αποφυλακίζεται και να επιστρέφει σε μια πραγματικότητα, που είχε χάσει.

Έτσι λοιπόν μένει άγρυπνη στο σπίτι της, καθώς μετά την επίθεση στον Αστέρη φοβάται τα χειρότερα. Αποφασίζει να πάρει ένα όπλο και το έχει συνέχεια μαζί της. Ο Μαθιός από την άλλη μπορεί να μένει τη Βασιλική αλλά επισκέπτεται συχνά τη μαμά του και έτσι εντόπισε πάνω της το όπλο και τρόμαξε.

Ο Μαθιός βρίσκει όπλο στο πατρικό του

Άλλο ένα θανατικό στο χωριό

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 12/10 στον Σασμό, όλο το τηλεοπτικό κοινό πανηγύρισε με την ομολογία του Κώστα, για την δολοφονία του Άγγελου, και ειδικότερα με την ερμηνεία της Άσπας (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter για την σκηνή).

Ωστόσο η καταδίκη του δεν τελειώνει εδώ. Όπως σας αποκαλύψαμε λίγες μέρες πριν, η Άσπα ζει δραματικές στιγμές στην σειρά, και παρότι ο πραγματικός υπαίτιος για τον πόνο που της προκλήθηκε είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και δεν θα ξαναδεί το φως του ήλιου, εκείνη δεν αρκείται σε αυτό.

Όσο ο Κώστας βρίσκεται στην φυλακή, η Άσπα βρίσκει τρόπο να τον τελειώσει μία και καλή, με την βοήθεια του Παύλου Βρουλάκη, ο οποίος διψά για εκδίκηση, και θα έδινε τα πάντα για να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα ο δολοφόνος του ανιψιού του.

Σασμός

Αργά ή γρήγορα τα νέα της δολοφονίας του φτάνουν στο χωριό, αλλά δεν είναι σίγουροι για ένα πράγμα...πήγε από χέρι Σταματάκη ή Βρουλάκη; Και οι δύο οικογένειες έχουν λόγους να τον σκοτώσουν! Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Τους βγάζει από το αδιέξοδο - Το πρόσωπο που βοηθάει Βασιλική και Μαθιό να τα ξαναβρουν

Σασμός Spoiler: Η σκηνή που θα «ραγίσει» καρδιές - Η πρώτη συνάντηση του Παύλου και της Αιμιλίας