Από Ελένη Μήτση

Τα νέα επεισόδια της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει'' θα φέρουν στις οθόνες μας καταιγιστικές εξελίξεις μιας και οι ζωές πολλών ηρώων περιπλέκονται από το βαθύ και σύντομο παρελθόν.

Ο Στρατής ακροβατεί στη νύχτα και μετά την εισβολή της αστυνομίας στο μαγαζί του αντιλαμβάνεται, πως πρέπει να μιλήσει με τον άντρα που ξεκίνησε όλο αυτό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χρήστο, ο οποίος ζηλεύει για ένα πολύ σημαντικό λόγο τον Στρατή.

Η εισβολή του Στρατή στο Δημαρχείο του Χρήστου

Έτσι λοιπόν, ο Βαρδάρης πηγαίνει στο Δημαρχείο με σκοπό να καταλάβει τον λόγο, που έγινε συντονισμένη επίθεση στα βραδινά μαγαζιά. Η συζήτηση δεν θα είναι ήπια, θα ανάψουν τα αίματα και έτσι οι δύο άντρες θα πουν πολλές αλήθειες.

Χρήστος - Αυτή η νύχτα μένει

Στρατής και Ζέτα κάνουν έρωτα

Ήδη από την πρώτη συνάντηση που είχαν ο Στρατής και η Ζέτα στο Αυτή η Νύχτα Μένει φάνηκε πως οι δυο τους θα έχουν κάτι πολύ ξεχωριστό μεταξύ τους. Κάπως έτσι, δε θα αργήσει η στιγμή που θα κάνουν και έρωτα και η νεαρή τραγουδίστρια θα ερωτευτεί παράφορα τον επιχειρηματία (δείτε εδώ τι είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Ο Στρατής αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει τον θυμό του παντού, σπάει πράγματα, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη.

Η Ζέτα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έχει κρυφτεί σε μια αποθήκη και ο Στρατής που είναι έξω φρενών, πάει εκεί και χτυπάει ξανά πόρτες, τοίχους και τραπέζια. Μέχρι που τη βλέπει να κρύβεται. Πάει κοντά της νευριασμένος: «Ποια είσαι; Γιατί ήρθες;», τη ρωτάει.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα Στρατής

Η Ζέτα μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή και οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Το επόμενο πρωί βρίσκει τον Στρατή στο νεκροταφείο στον τάφο της μητέρας του. «Ό,τι πιάνουν τα χέρια μου γίνεται στάχτη. Τι να κάνω, ρε μάνα, πες μου», μονολογεί. Λίγο πιο εκεί το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του και οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Χρήστος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την οργή του, αλλά οι υπόνοιες δίνουν και παίρνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει Spoiler: Η Νίτσα περνάει το βράδυ της με τον...

Αυτή η νύχτα μένει: «Δεν έχω βάλει Netflix, βάζω μόνο Στανίση» - Τα αποθεωτικά σχόλια του twitter για το 2ο επεισόδιο της σειράς