Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (14/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς μιας και ο Ιάσονας μαθαίνει για την αμνηστία που δίνει η κυβέρνηση στους φυλακισμένους και θορυβείται ιδιαίτερα (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο Αντώνης Καρυστινός για τον ρόλο του).

Τι θα δούμε σήμερα (14/10) στον Έρωτα Φυγά

Ετοιμασίες γάμου γίνονται στο αρχοντικό, καθώς η Ρηνιώ πρόκειται να παντρευτεί με τον Σταύρο. Ολοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το γεγονός, εκτός από την ίδια, καθώς η σκέψη της είναι ακόμα στον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα, η μόνη που την καταλαβαίνει, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί.

Η Ελπίδα ζητάει κι άλλα λεφτά απo τον Ιάσονα κι αυτός της αντιπροτείνει να του πουλήσει το σπίτι της. Ο Ιάσονας θορυβείται όταν πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και πως σύντομα θα αποφυλακιστεί και ο Μάρκος. Το γεγονός αυτό δεν το αφήνει στην τύχη του και αποφασίζει να δράσει.

Ο Ιάσονας γίνεται πατέρας

Ο Ιάσονας και ο Στρατής καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον Μάρκο που έχει μπει στο αρχοντικό. Τον χτυπάνε άγρια. Εκείνος είναι μισολιπόθυμος και πονάει πολύ. Η Ρηνιώ τους παρακολουθεί έντρομη αλλά δεν την έχει δει κανείς. Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο και τελικά τον πυροβολεί. Ο Μάρκος πέφτει στο ποτάμι όμως η Ρηνιώ τον βοηθάει να γλιτώσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι έγινε πατέρας και τρέχει κοντά στην Αλεξάνδρα, για να γνωρίσει τον γιο του. «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», της δηλώνει.

Ο Μάρκος καταφέρνει να επιζήσει. Η Ρηνιώ αποφασισμένη να τον βοηθήσει έρχεται σε σύγκρουση με τη Γεωργία. «Να μην ανακατεύεσαι. Θα κάνω αυτό που νομίζω εγώ σωστό κι αν σου αρέσει», της δηλώνει. Ο Ιάσονας στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μάρκος είναι ζωντανός, ταράζεται και πάλι, ενώ ο Στρατής στον βωμό του χρήματος κάνει ό,τι μπορεί για να τον ανακαλύψει. Εντωμεταξύ έρχεται η σειρά του Στέφανου να αποφυλακιστεί, ο οποίος τελικά αλλάζει τα σχέδιά του και φτάνει κι αυτός στη Μεσσηνία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς spoiler: Σοκ - Πυροβολούν τον Μάρκο την ώρα που η Αλεξάνδρα φέρνει στον κόσμο το παιδί τους

Έρωτας Φυγάς: Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ - Ο Στρατής ξεσπάει πάνω της και την...