Από Στέλλα Μούτσιου

Η Αλεξάνδρα αποτελεί μία τραγική φιγούρα στον Έρωτα Φυγά. Ο άνδρας που αγαπά είναι νεκρός στη φυλακή και εκείνη ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το μωρό τους, ενώ είναι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να βλέπει μπροστά της.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, αποκαλύπτεται πως ο Μάρκος δεν έχει πεθάνει και πως η πυρκαγιά ήταν η τέλεια ευκαιρία του να αποδράσει. Εκείνη, όμως, δεν το γνωρίζει και συνεχίζει να υποφέρει δίπλα στον Ιάσονα και την οικογένειά του.

Η μόνη της παρηγοριά είναι το παιδί που θα κρατήσει σύντομα στην αγκαλιά της. Η στιγμή της γέννας, λοιπόν, φτάνει και στο αρχοντικό επικρατεί πανικός. Η Αλεξάνδρα ουρλιάζει και ο άντρας της είναι γεμάτος αγωνία για την κατάστασή της.

Ο Μάρκος πυροβολείται την ώρα που η Αλεξάνδρα γεννάει στον Έρωτα Φυγά

Εκεί είναι που θα εμφανιστεί ο Μάρκος, αποφασισμένος να πάρει την γυναίκα του και να φύγουν μακριά. Ο Ιάσονας, δυστυχώς τον βλέπει και έτσι ξεκινά μία μάχη μεταξύ τους, αφού πιάνονται στα χέρια.

Το πρώτο κλάμα του μωρού, όμως, θα τους σταματήσει, καθώς ο Μάρκος "θα τα χάσει". Έτσι, ο Ιάσονας θα βρει την ευκαιρία και θα αρπάξει την καραμπίνα και θα πυροβολήσει τον Μάρκο.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Με τη βοήθεια του Στρατή θα προσπαθήσει να εξαφανίσει το πτώμα, πετώντας τον στο ποτάμι. Η Αλεξάνδρα δεν γνωρίζει τίποτα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Δευτέρα 10/10

Όσο ο Μάρκος τρέχει να ξεφύγει, η Αλεξάνδρα χώνεται όλο και πιο βαθιά στη φυλακή της αγκαλιάς του Ιάσονα. Εκείνος καταφέρνει να φτάσει στο κτήμα και αποπειράται να επιτεθεί στη Μαργέτα, αλλά ο Στρατής τον σταματάει και τον πηγαίνει πίσω στη φυλακή. Στο μεταξύ η Ελπίδα φτιάχνει το δηλητηριώδες γλυκό, αλλά αυτό πέφτει στα χέρια του άτυχου Μιχάλη!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς εξελίξεις (10/14-10): Ο Ιάσονας πηγαίνει στις φυλακές - Ο Μάρκος πληροφορείται κάτι πολύ ευχάριστο

Έρωτας Φυγάς: Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ - Ο Στρατής ξεσπάει πάνω της και την...