Από Ελένη Μήτση

Μια απόφαση στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα είναι αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Αργυρούς, αφού με το που μάθει, πως η γυναίκα που μαχαίρωσε τον Άγγελο αποφυλακίζεται θα βγει εκτός εαυτού.

Η Καλλιόπη πάντα καταφέρνει και ταράσσει τις ισορροπίες και έτσι για άλλη μια φορά θα δούμε τη Βρουλάκη να βγάζει ένα άσχημο και κακό προφίλ στον Αστέρη, ενώ συνοδεύεται από τον Σταύρο.

Μια συνάντηση θα φέρει τα πάνω κάτω στον Σασμό

Αυτή η πρώτη φάση κόντρας θα λήξει ήρεμα, αλλά στη συνέχεια θα δούμε την Αργυρώ με τον Σταύρο να πέφτουν πάνω στη Στέλλα και τον Αστέρη και τότε πραγματικά οι αντιδράσεις θα είναι παράλογες.

Σασμός

Επιστρέφει στη σειρά ο Τάσος Νούσιας

Μπορεί ο χαρακτήρας του να πέθανε στα πρώτα επεισόδια του Σασμού, ωστόσο πολύ σύντομα θα δούμε και πάλι τον Τάσο Νούσια στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, φυσικά μέσα από κάποιο flashback, μιας και βρισκόμαστε κοντά στο να μάθουν όλοι τον πραγματικό δολοφόνο του.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Μάγισσα» (δείτε εδώ την υπόθεση), εκεί όπου θα παίζει μαζί με την Κατερίνα Λέχου.

Στην ερώτηση για τη σειρά του ALPHA, ο έμπειρος ηθοποιός απάντησε πως όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει, ενώ τόνισε πως τα γυρίσματα της «Μάγισσας» δεν επηρεάζονται από τη συμμετοχή του στον Σασμό μιας και η σειρά θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η Άννα αποκαλύπτει στον αστυνόμο όσα της εξομολογήθηκε μεθυσμένος ο Κώστας - Θα πέσει στην παγίδα του

Σασμός: Πόσα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό (10/10) επεισόδιο