Από Ελένη Μήτση

Μπορεί να μη βλέπουμε να επικρατεί ιδιαίτερα ο έρωτας στα νέα επεισόδια του Σασμού, αλλά από ότι φαίνεται οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να φέρουν δύο πρόσωπα πολύ κοντά.

Αυτό δεν είναι άλλο από την Θεοδώρα, η οποία πέρασε τη νύχτα μαζί με τον Λευτέρη, και το twitter ''διέλυσε'' κυριολεκτικά την πλατφόρμα για αυτές τις κοινές στιγμές του νέο ήρωα αλλά και της Θεοδώρας, που ήταν καιρό μόνη της.

Τα σχόλια στο twitter για την Θεοδώρα και τον αστυνόμο Λευτέρη

H Θεοδώρα περνάει την νύχτα στο σπίτι του

Η φιγούρα της Θεοδώρας στον Σασμό, είναι πράγματι μία από τις πιο στενάχωρες, καθώς και εκείνη μετά από όλα όσα πέρασε στον πρώτο κύκλο με τον θάνατο του Πετρή που την στιγμάτισε, την αποβολή και το διαζύγιό της, της αξίζει η τύχη να της χαμογελάσει ξανά, και αυτό συμβαίνει με την είσοδο του Λευτέρη στην σειρά, ο οποίος της δίνει μία επική χυλόπιτα με το καλημέρα σας!

Στο επεισόδιο της Τρίτης 11/10, είδαμε πως τελικά μετά την πρώτη, επεισοδιακή γνωριμία τους, η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη, ο οποίος την επόμενη μέρα εξαιτίας αυτή της βραδιάς, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την δουλειά του, και συγκεκριμένα με την Αστυνομία! Ο λόγος; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Επιστρέφει στη σειρά ο Τάσος Νούσιας

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ ξεσπά άγρια κατά της Καλλιόπης μετά την αποφυλάκισή της - Δεν πιστεύει ότι είναι αθώα