Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν στην Μάνη και την Γη της Ελιάς, με την Κατερίνα και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους ήρωες (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της), το κύκλωμα δολοφόνων που σπέρνει τον τρόμο στην περιοχή, μαζί και πτώματα, συνεχίζει και δρα, χωρίς ωστόσο να καταλαβαίνει πόσο κοντά του βρίσκονται αστυνόμος Κουράκος και Λυκούργος!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μέσα από τις έρευνες, και παρότι διατρέχει μεγάλο κίνδυνο τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του, ο Λυκούργος δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Στα ίχνη του ενός δολοφόνου ο Λυκούργος στην Γη της Ελιάς

Ο Λυκούργος εντοπίζει έπειτα από μακρά αναζήτηση στο Facebook, έναν από τους τύπους που φέρεται να συμμετέχει στο κύκλωμα, τον Νίκον Περέας, έναν κακοποιό ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία, και ταυτόχρονα συνεχίζει και ξεψαχνίζει ότι μπορεί και για άλλα πιθανά μέλη της συμμορίας, μαζί με τον Κουράκο. Ο αστυνόμος έχει επικεντρωθεί στο κλαμπ της περιοχής, και πιο συγκεκριμένα υποπτεύεται το αφεντικό του κλαμπ, μιας και δεν τον πείθουν ούτε τα λόγια ούτε οι πράξεις του.

Θα καταφέρουν να φτάσουν και στους υπόλοιπους; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

 Γη της Ελιάς

Ο Κουράκος εξαρθρώνει το κύκλωμα των δολοφόνων!

Στη Γη της Ελιάς, η Ράινα ήδη έχει μπει στο μάτι όλων, καθώς πιστεύουν ότι πλέον δεν τους είναι χρήσιμη στο μαγαζί και την καλούν να πάει στη βίλα. Η κοπέλα όντως πέφτει στην παγίδα του «αφεντικού» και οδηγείται στη γνωστή βίλα όπου προγραμματίζεται μια ακόμα δολοφονία snuff.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η ζωή της Ράινα κινδυνεύει (δείτε εδώ την ηθοποιό χωρίς την ξανθιά περούκα), αλλά την τελευταία στιγμή γλιτώνει από βέβαιο θάνατο, καθώς η αστυνομία σε μια οργανωμένη επιχείρηση μπαίνει στο «σπίτι» και τους συλλαμβάνει όλους.

Ράινα Γη της Ελιάς

Όπως είναι φυσικό, στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Με ποιον ηθοποιό της σειράς έκανε την πρώτη ερωτική σκηνή της καριέρας της η Χρύσα Παππά

Γη της Ελιάς Spoiler: Η αλήθεια βγαίνει στο φως - Αυτός είναι ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων