Από TV24 Team

Το κοινό ξετρελάθηκε για ακόμη μία φορά από το χθεσινό (12/10) επεισόδιο και έτσι απόψε (13/10), η νέα αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος» επιστρέφει με ξεκαρδιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στη σειρά Ποιος Παπαδόπουλος

Ενώ ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος ψάχνουν απελπισμένα την εξαφανισμένη κότα της Περιστέρας σε όλη τη γύρω περιοχή, ο Αρίστος γνωρίζει περήφανα τον Θάνο στους φίλους του προσπαθώντας να τους αποδείξει ότι είναι μια πραγματική διάνοια! Γι’ αυτό θα φτάσει μέχρι και να ζητήσει από τον Θάνο να διορθώσει το κατεστραμμένο κινητό του Παύλου, το οποίο ο Θάνος δεν έχει την παραμικρή ιδέα πώς να το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μελίνα αποφασίζει να κάνει δώρο ένα σέξι νυχτικό στην Περιστέρα, χωρίς να ξέρει όμως ότι αυτή της η απόφαση θα τη φτάσει μέχρι την παλιά γειτονιά της Περιστέρας και θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν μεγάλο καβγά…

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (12-13/10)

Η Περιστέρι τσακώνεται με τον Αλέξανδρο

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βάλει εμπόδια στη σχέση του Θάνου και της Εριέττας, ενώ ο Γιάννης ζητάει τα ρέστα από τον Αρίστο.

Ο Γιάννης μαθαίνει κατά λάθος ότι ο Αρίστος χούφτωσε την Περιστέρα και του ζητάει τα ρέστα, ενώ η Λίλα ανακοινώνει στη Μελίνα και την Περιστέρα ότι ο Παύλος, με τη δική της παρότρυνση φυσικά, αποφάσισε να γίνει ο αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος των βιολογικών προϊόντων της Περιστέρας στο delicatessen. Ταυτόχρονα, μια παρεξήγηση -όταν το λάπτοπ του Αλέξανδρου κολλήσει σε ένα όχι και τόσο αθώο site- θα οδηγήσει τη Μελίνα να αναγκάσει τους δύο πατεράδες να μιλήσουν για τον έρωτα και τις σαρκικές σχέσεις στον Θάνο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αλέξανδρος καταφέρνει να κάνει μια συμμαθήτριά τους, την Τζοάν, να την πέσει στον Θάνο, για να έχει ο ίδιος το πεδίο ελεύθερο με την Εριέττα.

Επειδή τα αγόρια έχουν αρχίσει να μπερδεύονται με τις αντιφατικές συμπεριφορές των τεσσάρων τόσο διαφορετικών γονιών τους, η Μελίνα προτείνει να αναλαμβάνει το κάθε ζευγάρι γονεϊκά καθήκοντα εναλλάξ ανά εβδομάδα. Για κακή τύχη του Αλέξανδρου, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βάλει εμπόδια στη σχέση του Θάνου και της Εριέττας, την πρώτη εβδομάδα αναλαμβάνουν ο Γιάννης και η αυταρχική Περιστέρα, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μια μεγάλη σύγκρουση μαζί της. Στο μεταξύ, ο Αρίστος λαμβάνει μια κλήση από την Τροχαία για παράνομη αναστροφή και κινεί λυτούς και δεμένους για να καταφέρει να πάρει πίσω το δίπλωμά του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ειρήνη Τσέλλου: Μία άλλη στο Instagram η «Εριέττα» του Ποιος Παπαδόπουλος - Οι φωτογραφίες από βραδινές εξόδους

«Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Σπαντίδας για τον ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»