Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ειρήνη Τσέλλου, η τηλεοπτική «Εριέττα» είναι η μικρότερη πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος». Η σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 21/9 και ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για την πρεμιέρα).

Η κόρη του Παύλου και της Λίλας. Είναι συμμαθήτρια του Αλέξανδρου, από τον οποίο δεν περνάει απαρατήρητη... Έξυπνο κορίτσι και όμορφο, με έντονη προσωπικότητα και με συνεχή τάση αμφισβήτησης. Της αρέσει να κοντράρεται με όποιον προσπαθεί να της το παίξει έξυπνος και ειδικά όταν ξέρει ότι έχει απέναντί της έναν ικανό αντίπαλο. Έτσι, ξεκινάει και η κόντρα της με τον Θάνο.

Ο Θάνος, όμως, διαφέρει από τα άλλα αγόρια της ηλικίας του και ειδικά από τυπάκια σαν τον Αλέξανδρο, που ναι μεν είναι κοινωνικός και εκδηλωτικός, αλλά έχει ρηχή σκέψη και του αρέσει να κάνει φιγούρα. Καταλήγει, λοιπόν, να είναι το «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στα δυο αγόρια.

Ποιος Παπαδόπουλος πρεμιέρα

Το Instagram της Ειρήνης Τσέλλου του «Ποιος Παπαδόπουλος»

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέρα από την υποκριτική, έχει μία ακόμη μεγάλη αγάπη, τη συγγραφή. Μάλιστα μέσα από τα social media έχει προωθήσει πολλά από τα κείμενά της.

Η ίδια στο Instagram της μοιράζεται επίσης καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή καθώς και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται.

Ένα κορίτσι πολύ εντυπωσιακό που όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει θέμα συζήτησης τα επόμενα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

Ειρήνη Τσέλλου Instagram
Ειρήνη Τσέλλου Ποιος Παπαδόπουλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος Παπαδόπουλος: Άγριος καβγάς ανάμεσα στις δυο οικογένειες - Τι θα αποφασίσουν για το μέλλον των παιδιών τους

«Σούσουρο» στον ΑΝΤ1 με τη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» -Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας (21/9)