Από Στέλλα Μούτσιου

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει με την σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» στην οποία πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός Σπύρος Σπαντίδας. Ο ίδιος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό MYTV και μίλησε για τον ρόλο του, αλλά και την σχέση αυτού με τον χαρακτήρα του στην πραγματική ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως υποδύεται έναν άνθρωπο που επιδεικνύει συνεχώς τα χρήματά του, διότι κατάφερε να γίνει πλούσιος αρκετά γρήγορα, αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον πραγματικό του εαυτό, καθώς πάντοτε ήταν και είναι χαμηλών τόνων.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Σπαντίδα για τον ρόλο ρου στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»

Εσείς υποδύεστε τον Παύλο. Τι χαρακτήρας είναι;

Ο Παύλος είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, νεόπλουτος, που του αρέσει να επιδεικνύειτα λεφτά του και εκεί έγκειται καιτο χιούμορ καιτο αστείο της υπόθεσης. Στον πλούσιο κύκλο που έχει μπει, πάει πιο πολύ για να επιδείξει τα χρήματά του, το αυτοκίνητό του, το πόσο ακριβό δώρο τούς έκανε, το πόσο καλά προϊόντα έχουν οι επιχειρήσεις του. Και εκεί έχει κόντρα με τον Αρίστο, τον οποίο υποδύεται ο Κρατερός Κατσούλης.

Πώς είναι ως σύζυγος και μπαμπάς;

Θαυμάζει την κόρη του. Θαυμάζει τη γυναίκα του, η οποία δεν έχει καθόλου καλή φωνή. Όμως, ο ίδιος θεωρεί ότι έχει εξαιρετική και θέλει να αγοράσει το Μέγαρο Μουσικήςγια να τραγουδήσει εκεί η σύζυγός του. Δυστυχώς, του φέρνουν αντιρρήσεις και δεν του το δίνουν και εκεί ξεκινάει και μια κόντρα και με τον φτωχό Παπαδόπουλο. Λατρεύει την οικογένειά του. Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό αναδεικνύει την πλάκα του χαρακτήρα του. Δεν θα γίνει καθόλου αντιπαθής, το κάνει πολύ διακριτικά και πιστεύω ότι είναι ένας συμπαθής ήρωας.

'Εχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο σας;

Είναι τελείως κόντρα με τον δικό μου χαρακτήρα. Γενικά στη ζωή μου είμαι πολύ χαμηλών τόνων και ποτέ δεν έχω δείξει τίποτα, είτε είχα είτε δεν είχα. Ούτε ήξερε κάποιος αν έχω ή δεν έχω. Είναι τελείως κόντρα ο συγκεκριμένος ρόλος και το ευχαριστιέμαι πολύ που τον υποδύομαι.

Είναι η πρώτη φορά, ύστερα από πολλά χρόνια, που περιμένω πώς και πώς να πάω στο γύρισμα. Περνάω ωραία. Με τα παιδιά, τη Μαριάννα Τουμασάτου, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Γιάννη Δρακόπουλο, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και χαίρομαι πρυ δουλεύουμε μαζί. Είναι ευλογία, γιατί αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Είναι σπάνιο.

Σπύρος Σπαντίδας

Τι ρόλο παίζει το γέλιο στη δική σας ζωή;

Το άλφα καιτο ωμέγα.Έχω πολύ χιούμορ στην προσωπική μου ζωή. Είμαι η χαρά της παρέας. Χωρίς χιούμορ, πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να προχωρήσω και να προοδεύσω. Το χιούμορ είναι η ζωή μου και κάνω παρέα με ανθρώπους που έχουν. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές σε βοηθάει να τις ξεπεράσεις.

Τι πιστεύετε ότι έχει ανάγκη το τηλεοπτικό κοινό;

Έχει ανάγκη απ’ όλα. Και από τη σαχλαμάρα, και από την καλή κωμωδία, και από το δράμα. Ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει για να φτιάξει την ψυχή του και την ψυχολογία του. Εγώ βλέπω και σαχλαμάρες και χασκογελάω, και το αλλάζω σε πέντε λεπτά, βλέπω και δραματικά, ποιοτικά ή μη ποιοτικά, και πάλι περνάω καλά. Όλοι έχουμε τα πάντα ανάγκη.

Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τις ατακάρες της σειράς

Η νέα κωμική σειρά του Αντ1, Ποιος Παπαδόπουλος, (δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση στο δεύτερο επεισόδιο) φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά τους τηλεθεατές οι οποίοι από την αρχή κιόλας του σημερινού επεισοδίου της Τετάρτης 28/9 έχουν αναπαυτεί βολικά στο Twitter και "κεντάνε" με τα επικά σχόλιά τους για τα όσα παρακολουθούν.

Όπως βλέπουμε οι μαμάδες έχουν πάρει τους κανονικού τους γιους για ψώνια, σε μία ύστατη προσπάθεια να έρθουν κοντά, και οι συνέπειες είναι καταστροφικές, και οι διάλογοι μεταξύ τους ένας και ένας. Είναι μεγαλωμένοι σε άλλους κόσμους και η συνύπαρξή τους είναι κάτι περισσότερο από απολαυστική και απόψε!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος Παπαδόπουλος: Κρυφτούλι για τον Αρίστο και τη Μελίνα - Δε θέλουν να καταλάβει ο κύκλος τους τη σχέση τους...

Λίγοι το γνωρίζουν: Η καταγωγή της πρωταγωνίστρια του Ποιος Παπαδόπουλος, Μαριάννας Τουμασάτου