Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν είναι η πρώτη φορά, και από ότι υποψιαζόμαστε δεν θα είναι ούτε η τελευταία, που οι χρήστες του Twitter, έχουν λυθεί για ακόμη μία φορά (δείτε εδώ τα ξεκαρδιστικά σχόλια στο προηγούμενο επεισόδιο), με τις απολαυστικές ατάκες και τις επικές σκηνές στο επεισόδιο της Τετάρτης 12/10 του Ποιος Παπαδόπουλος.

Η νέα κοινωνική και κωμική σειρά του Αντ1, έχει κάνει πρεμιέρα εδώ και αρκετές μέρες, και σε κάθε επεισόδιο, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς είναι μία δόση γερού γέλιου, από τα υπόλοιπα προγράμματα των σταθμών, που είναι σχεδόν τα περισσότερα δραματικές σειρές.

Χαμός απόψε στο Twitter για το επεισόδιο Ποιος Παπαδόπουλος

Απόψε είδαμε πως τα προβλήματα ξεκίνησαν για τους δυο μπαμπάδες όταν αποφασίζουν να χειριστούν μαζί ένα θέμα συμπεριφοράς του Αλέξανδρου στο σχολείο, και αι τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο Αλέξανδρος εξαφανίστηκε!

Όλα όσα θα δούμε αύριο 13/10

Ενώ ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος ψάχνουν απελπισμένα την εξαφανισμένη κότα της Περιστέρας σε όλη τη γύρω περιοχή, ο Αρίστος γνωρίζει περήφανα τον Θάνο στους φίλους του προσπαθώντας να τους αποδείξει ότι είναι μια πραγματική διάνοια! Γι’ αυτό θα φτάσει μέχρι και να ζητήσει από τον Θάνο να διορθώσει το κατεστραμμένο κινητό του Παύλου, το οποίο ο Θάνος δεν έχει την παραμικρή ιδέα πώς να το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μελίνα αποφασίζει να κάνει δώρο ένα σέξι νυχτικό στην Περιστέρα, χωρίς να ξέρει όμως ότι αυτή της η απόφαση θα τη φτάσει μέχρι την παλιά γειτονιά της Περιστέρας και θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν μεγάλο καβγά…

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (12-13/10)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος Παπαδόπουλος: «Τι δεν έχουμε; Μην με σκιάζεις!» - Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τις ατακάρες της σειράς

«Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Σπαντίδας για τον ρόλο του στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»