Από TV24 Team

Μια νέα παρουσία έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τις ζωές των ηρώων του «Σασμού»! Στη σειρά του ALPHA, που σαρώνει σε ποσοστά τηλεθέασης, θα εμφανιστεί προσεχώς η Πέννυ Παπαγεωργίου, η οποία θα υποδυθεί τη Νάντια Κανετάκη, μια νεαρή κοπέλα, μοναχική, σκληρή και πολύ πληγωμένη που πάει στο Ρέθυμνο για να αναζητήσει την ταυτότητά της.

Η απόρριψη που θα δεχτεί θα τη στρέψει ενάντια σε όλους όσοι πιστεύει ότι της στέρησαν την οικογένεια. Η Νάντια όμως θα γίνει και το μήλο της Εριδος ανάμεσα στον Νικηφόρο και τον Μανόλη αφού θα την ερωτευτούν και οι δύο και θα έρθουν σε ρήξη για εκείνη.

Σασμός νέο πρόσωπο - Πέννυ

Σασμός αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Νικηφόρος και Μανόλης - Η Νάντια μπαίνει ανάμεσά τους

Στον Σασμό, η Κλαίρη φεύγει γιατί δεν αντέχει άλλο στη σιωπή του Μανόλη, ενώ η Τζένη και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να χωρίσουν γιατί εκείνη τρομάζει με τη συμπεριφορά του αγοριού της. Και οι δύο θα μείνουν μόνοι, όμως μια γυναίκα θα ταράξει τις ζωές τους!

Γεννήθηκαν στο ίδιο χωριό, πήγαν στο ίδιο σχολείο, πέρασαν την εφηβεία τους μαζί, όπως και το άγχος τους μέχρι να μπουν στο πανεπιστήμιο. Ο Νικηφόρος και ο Μανόλης, δύο παιδιά που πορεύτηκαν από νωρίς μαζί και έμαθαν να μοιράζονται λύπες, χαρές και στενοχώριες, θα βιώσουν τη μεγαλύτερη δυστυχία που θα μπορούσαν ως φίλοι. Θα ερωτευτούν και οι δύο την ίδια γυναίκα, την Νάντια (Πέννυ Παπαγεωργίου)!

Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση τους θα αρχίσει να φθίνει όταν ο Μανόλης, προκειμένου να κερδίσει λίγα έξτρα χρήματα, θα πιάσει δουλειά στο νυχτερινό κέντρο του Ευθύμη που είναι λίγο πιο έξω από το χωριό. Μάλιστα εκεί θα συχνάζει και η Θοδώρα με το νέο της αγόρι τον Λευτέρη (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για το νέο ζευγάρι) αφού ο τελευταίος θα συνεργάζεται στενά με τον Ευθύμη. Δεν μπορεί λοιπόν να μη βρεθεί εκεί και ο κολλητός του φίλος ο Νικηφόρος για να τον στηρίξει και να του πει να κάνει υπομονή καθώς τα χρήματα που κερδίζει σε ημερήσια βάση είναι πολύ καλά.

Σασμός Νικηφόρος Μανόλης

Ο Μανόλης έχοντας ως στόχο να φύγει από το χωριό, θα υπομείνει τις κακές συνθήκες εργασίας, το ξενύχτι και την κακή συμπεριφορά των πελατών. Ολα αυτά όμως μέχρι να εμφανιστεί στο μαγαζί η Νάντια Κανετάκη. Η παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί θα κάνει τη ζωή του Μανόλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος.

Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν και παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανένας από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί. Οι καλές στιγμές που είχαν ζήσει θα γίνουν παρελθόν και στη θέση τους θα μπει ο ανταγωνισμός, η έχθρα και το μίσος. Νικηφόρος και Μανόλης λοιπόν θα είναι στα μαχαίρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Μέσα ο φονιάς!» - Οργή λαού στο Twitter με την ομολογία του Κώστα για την δολοφονία του Άγγελου

Σασμός: «Θα γίνουν 4 γάμοι ματωμένοι ...» - Το "καυτό" spoiler του Ορφέα Αυγουστίδη για τα νέα επεισόδια