Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Σασμού, στην εξέλιξη της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη (δείτε εδώ ένα τετ-α-τετ που θα έχουν), ενώ έδωσε και ένα spoiler για τους γάμους που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Το spoiler του Ορφέα Αυγουστίδη για τον Σασμό

«Τα γυρίσματα δε τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου “βαράμε”. Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει; Ο Αστέρης θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε και άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω.

Όποια επιλογή και εάν κάνει δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο (12/10) της σειράς

Μπορεί μέχρι στιγμής να δείχνει σε όλους ένα πιο σκληρό πρόσωπο, ωστόσο στο σημερινό (12/10) επεισόδιο του Σασμού, θα δούμε μία πιο τρυφερή πλευρά του Παύλου Βρουλάκη. Ο κόσμος του θα καταρρεύσει όταν δει ξαφνικά τη γυναίκα του, την Αιμιλία μαζί με τον νέο της σύζυγο, τον Δημήτρη.

«Στο νεκροταφείο είδα την Αιμιλία με τον Δημήτρη. Ήξερες εσύ ότι τα φτιάξανε;», λέει στη Μαρίνα χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.

Η Μαρίνα προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει με λογική και του λέει: «Άκου Παύλο, η Αιμιλία έφυγε από την Κρήτη όταν εσύ εξαφανίστηκες. Μετά από χρόνια γύρισε, παντρεμένη με τον Δημήτρη».

«Πόσο απλό ήταν», της λέει με ένα παράπονο, ωστόσο εκείνη δεν του αφήνει περιθώρια να αμφισβητήσει την πρώην του: «Όχι και απλό, μην το λες αυτό, εσύ είχες πεθάνει για όλους. Νέα γυναίκα ήταν μόνη, προτιμούσες να πεθάνει κι αυτή μαζί σου; Η Αιμιλία είναι δυνατή γυναίκα, άντεξε τον χαμό του Γιαννάκη σας, τον χαμό τον δικό σου, διέπρεψε στη δουλειά της. Θα έπρεπε να είσαι περήφανος για αυτή»

«Είμαι μόνο που δεν είναι για όλους το ίδιο. Εσύ για παράδειγμα δεν ξαναπαντρεύτηκες, δεν ταίριαξες με άλλον. Τόσο πολύ αγαπούσες τον Μάρκο», της απαντάει, και τότε η Μαρίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της μιας και πρέπει να του ανακοινώσει κάπως τη σχέση της με τον Αντώνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση prime time (11/10): «Σάρωσε» ο Σασμός, περνάει στην αντεπίθεση το GNTM 5

Σασμός αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Νικηφόρος και Μανόλης - Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσά τους