Από Πέννυ Μαστοράκου

Ολόκληρο το Twitter απόψε, στο επεισόδιο της Τετάρτης 12/10 πανηγυρίζει στον Σασμό, καθώς μετά την σύλληψη του Κώστα την οποία δόξασε, είδε την πολυπόθητη συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη, θεωρώντας πως είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να φύγει μία και καλή ο Σταύρος από τις ζωές τους, όπως επιθυμούν εδώ και καιρό (δείτε εδώ τα επικά σχόλια και το hashtag που του έχουν φτιάξει)!

Οι δύο ήρωες ήρθαν για ακόμη μία φορά κοντά, όπως ακριβώς πρέπει να καταλήξουν στο τέλος, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι φρόντισαν με τα κατάλληλα σχόλια να κάνουν αισθητή την γνώμη τους.

Επικοί πανηγυρισμοί στο Twitter με την συνάντηση Αργυρώς και Αστέρη

Το "καυτό" spoiler του Ορφέα Αυγουστίδη για τα νέα επεισόδια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Σασμού, στην εξέλιξη της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη (δείτε εδώ ένα τετ-α-τετ που θα έχουν), ενώ έδωσε και ένα spoiler για τους γάμους που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Τα γυρίσματα δε τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου “βαράμε”. Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει; Ο Αστέρης θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε και άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω.

Όποια επιλογή και εάν κάνει δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Νικηφόρος και Μανόλης - Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσά τους

Σασμός: «Πόσο απλό ήταν...» - Καταρρακωμένος ο Παύλος με τον γάμο της Αιμιλίας με τον Δημήτρη