Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (12/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», μιας και η Αργυρώ θα επισκεφθεί το σπίτι των Σταματάκηδων και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τον έρωτα που τρέφει ακόμα για τον Αστέρη.

Τι θα δούμε σήμερα (12/10) στον Σασμό

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να έχει μόνιμα πάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική. «Δεν ήξερα αν πρέπει να σας μιλήσω, αλλά ο Νικηφόρος με φοβίζει το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι μόνο ότι θέλει να κυκλοφορεί με όπλο, το βλέπω στο μάτι του ότι θέλει να πάρει εκδίκηση και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να τον σταματήσω. Το λέω σε εσάς γιατί καθώς φαίνεται είστε η μόνη που ακούει και υπολογίζει πλέον». Η Βασιλική τα χάνει με τις κουβέντες που ξεστομίζει η Τζένη και σκέφτεται τι πρέπει να κάνει για να συνετίσει τον γιο της. Μιλάει με τον Μαθιό και από κοινού προσπαθούν να βρουν μια λύση.

Ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη (δείτε εδώ πώς σχολίασε το Twitter το νέο ζευγάρι) και κοιτάζει μανιωδώς το κινητό της πότε θα χτυπήσει. Η άφιξη του Ευθύμη (Δημήτρης Αλεξανδρής) στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Λευτέρης - Θεοδώρα

«Είναι δύσκολος άνθρωπος και σίγουρα θα ενοχληθεί αν μάθει πως η γυναίκα του ξαδέλφου του έχει κοιτάξει άλλον άντρα, όμως τα χρόνια που έχουν περάσει, και ήταν μάλιστα αρκετά, ξέρει ότι τον τίμησες, δεν μπορεί και δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε εμποδίσει να συνεχίσεις τη ζωή σου», λέει ο Αντώνης στη Μαρίνα και εκείνη τολμά να πιστέψει πως ο Παύλος, ακόμα και αν ενοχληθεί στην αρχή, στη συνέχεια θα μαλακώσει και θα δεχτεί τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Αντώνης της τονίζει: «Μαρίνα, ξέρω πως ο δρόμος μας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως εγώ θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δεχτούν και επίσημα την αγάπη μας.

Δεν είναι και η πρώτη φορά που θα βλέπουμε κόσμο απέναντί μας. Κανείς δεν θα μας πει πώς να νιώσουμε και πώς να πορευτούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας». Η Μαρίνα απλά τον αγκαλιάζει και εύχεται όλα να κυλήσουν όπως πρέπει και τους αξίζει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Δεν τον θέλει δίπλα της - Η Αργυρώ απέφυγε το ερωτικό κάλεσμα του Σταύρου

Σασμός: Ανατροπή στις ισορροπίες - Αστέρης και Στέλλα πέφτουν πάνω στην Αργυρώ και στον Σταύρο