Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί μέχρι στιγμής να δείχνει σε όλους ένα πιο σκληρό πρόσωπο, ωστόσο στο σημερινό (12/10) επεισόδιο του Σασμού, θα δούμε μία πιο τρυφερή πλευρά του Παύλου Βρουλάκη. Ο κόσμος του θα καταρρεύσει όταν δει ξαφνικά τη γυναίκα του, την Αιμιλία μαζί με τον νέο της σύζυγο, τον Δημήτρη.

«Στο νεκροταφείο είδα την Αιμιλία με τον Δημήτρη. Ήξερες εσύ ότι τα φτιάξανε;», λέει στη Μαρίνα χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.

Η Μαρίνα προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει με λογική και του λέει: «Άκου Παύλο, η Αιμιλία έφυγε από την Κρήτη όταν εσύ εξαφανίστηκες. Μετά από χρόνια γύρισε, παντρεμένη με τον Δημήτρη».

«Πόσο απλό ήταν», της λέει με ένα παράπονο, ωστόσο εκείνη δεν του αφήνει περιθώρια να αμφισβητήσει την πρώην του: «Όχι και απλό, μην το λες αυτό, εσύ είχες πεθάνει για όλους. Νέα γυναίκα ήταν μόνη, προτιμούσες να πεθάνει κι αυτή μαζί σου; Η Αιμιλία είναι δυνατή γυναίκα, άντεξε τον χαμό του Γιαννάκη σας, τον χαμό τον δικό σου, διέπρεψε στη δουλειά της. Θα έπρεπε να είσαι περήφανος για αυτή»

«Είμαι μόνο που δεν είναι για όλους το ίδιο. Εσύ για παράδειγμα δεν ξαναπαντρεύτηκες, δεν ταίριαξες με άλλον. Τόσο πολύ αγαπούσες τον Μάρκο», της απαντάει, και τότε η Μαρίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της μιας και πρέπει να του ανακοινώσει κάπως τη σχέση της με τον Αντώνη.

Το απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του Σασμού

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίνας μετά από αυτά τα λόγια του Παύλου

Ο Αντώνης προσπαθεί να βρει τρόπο να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

«Είναι δύσκολος άνθρωπος και σίγουρα θα ενοχληθεί αν μάθει πως η γυναίκα του ξαδέλφου του έχει κοιτάξει άλλον άντρα, όμως τα χρόνια που έχουν περάσει, και ήταν μάλιστα αρκετά, ξέρει ότι τον τίμησες, δεν μπορεί και δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε εμποδίσει να συνεχίσεις τη ζωή σου», λέει ο Αντώνης στη Μαρίνα και εκείνη τολμά να πιστέψει πως ο Παύλος, ακόμα και αν ενοχληθεί στην αρχή, στη συνέχεια θα μαλακώσει και θα δεχτεί τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Αντώνης της τονίζει: «Μαρίνα, ξέρω πως ο δρόμος μας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως εγώ θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δεχτούν και επίσημα την αγάπη μας.

Δεν είναι και η πρώτη φορά που θα βλέπουμε κόσμο απέναντί μας. Κανείς δεν θα μας πει πώς να νιώσουμε και πώς να πορευτούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας». Η Μαρίνα απλά τον αγκαλιάζει και εύχεται όλα να κυλήσουν όπως πρέπει και τους αξίζει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση prime time (11/10): «Σάρωσε» ο Σασμός, περνάει στην αντεπίθεση το GNTM 5

Σασμός αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Νικηφόρος και Μανόλης - Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσά τους