Από Πέννυ Μαστοράκου

Πάνω που οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στην Γη της Ελιάς, απόψε Τετάρτη 12/10 το επεισόδιο της σειράς δεν θα προβληθεί, κάτι που έφερε μεγάλη ταραχή στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στο Twitter, που ακόμη μία βραδιά περίμενε να ξεκινήσει για να αρχίσει τα σχόλια!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα δούμε να συμβαίνουν πράγματα που ούτε είχαμε φανταστεί πως θα δούμε, όπως το ότι η Μυρτάλη θέλει να "πετάξει" έξω από την εταιρεία τον θείο της, αλλά και πολλά άλλα, όπως το θανατικό που θα χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας των Βρεττάκων...

Πανικός στο Twitter με την αναβολή του επεισοδίου της Γης της Ελιάς

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Με ποιον ηθοποιό της σειράς έκανε την πρώτη ερωτική σκηνή της καριέρας της η Χρύσα Παππά

Μπορεί να μην την δούμε απόψε στο Mega, καθώς το επεισόδιο της Γης της Ελιάς δεν θα προβληθεί, ωστόσο η Χρύσα Παππα το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10 βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Στούντιο 4, και έδωσε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τον βιγκανισμό και ένα πιο εναλλακτικό lifestyle, ενώ αποκάλυψε και διάφορες ιστορίες από τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, αναφέροντας μάλιστα ότι η πρώτη της ερωτική σκηνή, ήταν με ηθοποιό που παίζουν τώρα μαζί στην Γη της Ελιάς.

«Στο “Αν με αγαπάς” έκανα δοκιμαστικό και με πήραν για 27 επεισόδια. Η πρώτη μου ήταν ερωτική με τον Νίκο Γαλανό, κάναμε το ζευγάρι. Η πρώτη μας σκηνή ήταν ερωτική, κρεβάτι, γεια σας. Δεν ήξερα πώς είναι τα τηλεοπτικά φιλιά, τότε σε εμάς ούτε κατά διάνοια δεν μας τα μάθαιναν αυτά.

Είχαμε μία ερωτική σκηνή και ξυπνούσαμε γυμνοί που προφανώς δεν ήμασταν κι εκείνος με προστάτευε γιατί έπρεπε να φαίνομαι ότι δεν είμαι ντυμένη. Τον ξαναείδα έκτοτε και τον ρώτησα πώς ήμουν και μου είπε “σπαρταρούσες”. Κύριος. Δεν είναι δεδομένο ότι ο παρτενέρ είναι κύριος – δεν μου έχει συμβεί αλλά έχω ακούσει ιστορίες» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Βαρύ πένθος για τους Βρεττάκους - Νεκρός ο...

Γη της Ελιάς - ανατροπή! Η Μυρτάλη πετάει έξω τον Ισίδωρο από την εταιρεία