Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (11/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» μιας και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον φόνο του Αριστείδη (δείτε εδώ γιατί κατηγορήθηκε ο Ντίνος), η Μιράντα αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (11/10) στον Παράδεισο των Κυριών

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης: «Ο δικός σου κατηγορείται για τον φόνο του Αριστείδη, δεν τα έμαθες;», είναι τα λόγια του. Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί να τον βρει να μιλήσουν. Λίγο αργότερα ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Παράδεισος των Κυριών Ντίνος

Παράλληλα ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του: «Σου το είχα ξαναπεί ότι δίπλα μου θέλω ανθρώπους που να εμπιστεύομαι και όχι σπιούνους», του τονίζει. Την ίδια στιγμή στον «Παράδεισο» καταφθάνουν οι δύο αστυνόμοι, ο Θανάσης και ο Σωτήρης, προκειμένου να πάρουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους.

Η Μιράντα μόλις τους βλέπει ταράζεται, αλλά αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να αποφύγει αυτή την τόσο τραυματική συνάντηση με το παρελθόν της.

Τι θα δούμε αύριο (12/10)

Οι στιγμές που ζει η Μιράντα είναι δραματικές, ενώ λίγο αργότερα η κοπέλα δέχεται απειλές και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ωστόσο ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς. Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος ζει έναν εφιάλτη - Η αστυνομία μπαίνει στο κατάστημα του και...

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Πόσα ψυχάκια να χωρέσει η ελληνική τηλεόραση πια» - Ο Πάρης "έβγαλε το κοινό από τα ρούχα του"