Από Ελένη Μήτση

Ο Πάρης είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων στον Παράδεισο των κυρίων με μια δραματική απόφαση, που πήρε για τη ζωή του να δημιουργεί αρνητικά αποτελέσματα στον ίδιο αλλά και σε πολλές άλλες ζωές.

Η αγάπη του για την Αμαλία οδηγείται σε μεγάλο αδιέξοδο και αυτή η απελπισία τον οδηγεί να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Κανείς δεν έχει μάθει για την πράξη του μέχρι, που η Όλγα το μαθαίνει και πηγαίνει επιτόπου στο νοσοκομείο να δει το παιδί του.

Η αντίδραση της Όλγας στην απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη

Η γυναίκα σπάει στην εικόνα του παιδιού της, που είναι ακόμα σε σοκ αλλά και στη ιδέα, πως αν δεν πάρουν την Αμαλία με το μέρος τους ο Πάρης θα αισθάνεται μισός.

Παράδεισος των κυρίων - Όλγα

Η αστυνομία μπαίνει στο κατάστημα του Ντίνου και τον συλλαμβάνει

Ένα μεγάλο όνειρο και σίγουρα κεντρικό σημείο της σειράς ο ''Παράδεισος των κυριών'' είναι χωρίς αμφιβολία το κατάστημα του Ντίνου, ο γνωστός παράδεισος, για το οποίο είχε σχεδιάσει να κάνει εγκαίνια στα επόμενα επεισόδια.

Η ζωή του Ντίνου ωστόσο θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σενάριο, που δε φανταζόταν ποτέ. Ένα ύπουλο σχέδιο, που έβαλε μπροστά ο Πάρης θα στερήσει τη χαρά του Ντίνου, να γιορτάσει δηλαδή για το νέο του κατάστημα, αφού η αστυνομία θα εισβάλλει ξαφνικά και θα τον συλλάβει.

Με λίγα λόγια θα του ''χρεώσουν'' την απόπειρα αυτοκτονίας του του Πάρη, λέγοντας ο τελευταίος, πως ο Ντίνος προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή. Η Αμαλία παράλληλα θα παρακολουθήσει την εξέλιξη αυτή και θα έρθει φανερά σε δύσκολη θέση.

Παράδεισος των κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Με χειροπέδες ο αγαπητικός της Αμαλίας - Κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του...

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: «Το ξέρατε ότι η Αμαλία...» - Άναυδοι ο Χριστόφορος και η Βικτώρια στο σημερινό (6/10) επεισόδιο