Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (10/10) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» μιας και ο Αποστόλης θα μάθει κάτι για τον Ντίνο και τη δολοφονία του Αριστείδη που θα τον βγάλει από τα ρούχα του.

Τι θα δούμε σήμερα (10/10) στον Παράδεισο των Κυριών

Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα. Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να εμπιστευτεί απομακρύνθηκε από κοντά της και γίνεται έξαλλη. Την ίδια ώρα η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά: «Χριστόφορε, σε παρακαλώ ξέχνα αυτά που σχεδιάζεις και βγάλε από το κάδρο τον Παπακώστα», του λέει.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη (δείτε εδώ για ποια απόπειρα δολοφονίας θα κατηγορηθεί ακόμα): «Ώστε τραβιότανε με την αρραβωνιαστικιά του; Αυτός είναι ένας λόγος για να τον βγάλει από τη μέση», σκέφτεται, όμως μια δυσάρεστη είδηση ανατρέπει πολλά απ’ αυτά που πίστευε.

Τι θα δούμε αύριο (11/10)

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Αγης: «Ο δικός σου κατηγορείται για τον φόνο του Αριστείδη, δεν τα έμαθες;», είναι τα λόγια του. Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί να τον βρει να μιλήσουν. Λίγο αργότερα ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Παράλληλα ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του: «Σου το είχα ξαναπεί ότι δίπλα μου θέλω ανθρώπους που να εμπιστεύομαι και όχι σπιούνους», του τονίζει. Την ίδια στιγμή στον «Παράδεισο» καταφθάνουν οι δύο αστυνόμοι, ο Θανάσης και ο Σωτήρης, προκειμένου να πάρουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους.

Η Μιράντα μόλις τους βλέπει ταράζεται, αλλά αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να αποφύγει αυτή την τόσο τραυματική συνάντηση με το παρελθόν της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: Σε σοκ η Όλγα - Βλέπει τον Πάρη στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος ζει έναν εφιάλτη - Η αστυνομία μπαίνει στο κατάστημα του και...